Мъж на 34 години от Горна Оряховица е заподозрян за

...
Мъж на 34 години от Горна Оряховица е заподозрян за
Коментари Харесай

Жена е заподозряна за убийство на новородено


Мъж на 34 години от Горна Оряховица е обвинен за убийството на новородено, излиза наяве от известие на прокуратурата в петък.

Случаят е от четвъртък, когато брачната половинка на следствия е открита с изобилен кръвоизлив в локален парк, след което е откарана по неотложност в болница към 18.00 часа.

Според личните ѝ показания тя е била в това положение, защото е родила малко по-рано в парка. Бременността ѝ обаче била нежелана и по тази причина със брачна половинка ѝ я криели от фамилията им.

Веднага по-късно е формирано следствие и същия ден пред хранителен магазин в града е открит брачният партньор на родилката. В багажника на колата му служителите на реда откриват натрупа на новородено момченце.

Тялото на бебето е откарано за аутопсия във великотърновската болница, която е открила, че бебето е било родено живо, живяло е десетина минути и е било удушено, оповестяват от държавното обвиняване.

За ликвидиране на новородено по време или директно след раждане, осъществено от майката, Наказателният кодекс планува до 3 години затвор.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР