Мъж на 21 години е осъден на 20 години лишаване

...
Мъж на 21 години е осъден на 20 години лишаване
Коментари Харесай

Осъдиха на 20 години затвор 21-годишен мъж, опитал да убие разследващ полицай в Казанлък

М ъж на 21 години е наказан на 20 години „ отнемане от независимост “ за опит за ликвидиране на проверяващ служител на реда в Казанлък, оповестиха от Окръжния съд в Стара Загора. Присъдата е постановена от уголемен правосъден състав от двама съдии и трима правосъдни заседатели, избран е непоколебим режим на изтърпяване, като следва от присъдата да бъде приспаднато времето, през което мъжът е бил с най-тежката мярка за неотклонение „ задържане под стража “. 

Осъденият С.М. е приет за отговорен в това, че е направил опит съзнателно да умъртви проверяващ служител на реда от Районното ръководство в Казанлък при осъществяване на службата му. Деянието е осъществено по хулигански подбуди, показват още от съда. Инцидентът е зародил на 9 октомври м.г. 

Присъдата предстои на протестиране и обжалване в 15-дневен период пред Апелативния съд в Пловдив.

Деянието е осъществено в квартал „ Казмера “ в Казанлък, където двама проверяващи служители на реда са отишли да призоват лице. На място лицето, което са търсили, не е било открито на адреса, след което по време на диалог с поданици от квартала служителите на реда са били заобиколени. Разговорът не е бил вид спречкване, само че в този миг се е появило престъпно проявено лице, което е извадило нож и е наръгало единият от полицейските чиновници в гърба.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР