Мъж, който винаги е обичал да яде месо, се съгласи

...
Мъж, който винаги е обичал да яде месо, се съгласи
Коментари Харесай

Жена се развежда със съпруга си заради „тайно хранене на дъщеря им

Мъж, който постоянно е обичал да яде месо, се съгласи да отгледа щерка си на растителна диета, с цел да направи брачната половинка си вегетарианка щастлива, само че от година скрито й дава части месо.

Според бащата на момичето, в началото той се е страхувал, че детето му ще израсне като веган, само че четири години по-късно той споделя, че тя " процъфтява " и има здравословен вкус, който не е по-малък от неговия. Миналата година момичето показало огромен интерес към бургера, който той хапвал, и решил, че няма да й навреди и я пробв. Момичето доста го харесало и защото по-късно нямало никакви стомашни проблеми, той решил да й дава дребни късчета месо от чинията си, когато жена му я нямала, пише Mirror.

За страдание, неотдавна мъжът оплескал нещата по време на пикник, когато пред очите на жена си, „ без даже да се замисли “, я нахранил с парче пиле.

„ Жена ми се ядоса, стартира да ми крещи, че „ прилъгвам “ щерка ни и че нямам визия по какъв начин ще реагира на месото. В този миг аз взех решение да й призная, че от дълго време й давам месо и това самопризнание провокира още една жестока свада. Сега жена ми заплашва с бракоразвод и споделя, че не знае дали може в миналото още веднъж да ми довери щерка ни. Знам, че е смутена, че скрих тази дребна загадка от нея, само че не мога да се отърся от мисълта, че реагира прекомерно мощно? “, пише мъжът в писмо до Джейн Грийн от Daily Mail .
 Писател, колумнист, Джейн Грийн, публицист, Съвет, Авторката на интернационалните бестселъри и водеща на седмичната графа „ Скъпа Джейн – тъга на вуйна “. Снимка: Daily Mail
В отговор на писмото му съпричастната жена споделила, че може да разбере страховете на брачната половинка му, тъй като самата тя не разрешава на децата си да ядат захар „ в продължение на доста години “. Тя обаче съобщи, че съгласно нея създателят на писмото не е направил нищо неприятно и се съгласила, че в тази ситуация дамата е прекалила.

„ Да живееш съгласно нечии стандарти за съвършенство е досадно и нереалистично. Едно е да имаш желанието щерка ти да стане веган, само че грешките, даже несъзнателни (или съзнателни) от твоя страна, безусловно ще се случат. Много по-добре е вие като семейство сте съгласни с желанието да се придържате към веганска диета, като признавате, че щерка ви може да опита храните, които желае. Дори месото ", посъветва Джейн, призовавайки двойката да продължи " честния диалог ".

Превод: GlasNews
 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР