Мъж, който се разхождал в любим на мнозина парк, забелязал

...
Мъж, който се разхождал в любим на мнозина парк, забелязал
Коментари Харесай

Гледка в любим парк възмути и притесни СНИМКИ

Мъж, който се разхождал в обичан на мнозина парк, забелязал възмутителни, само че и притеснителни гледки. Георги С. споделя, че в плевенския " Кайлъка " попаднал на тоалетна, която била бутната на земята, както и отворена шахта.

" И всичко това е в границите на 50 метра ", добавя той. Плевенчанинът споделя за видяното, употребявайки обществената мрежа Фейсбук.

Георги приканва своите съграждани да бъдат деликатни по време на разходките си в парка.  Мъжът твърди, че преди е имало и произшествия в региона на въпросната шахта.

" На същата тази шахта преди 2-3 години имаше жена, която лежеше на земята със сцепена глава.  Преди седмица разбрах за колоездач, който е минал през дупка и е паднал и сега е със счупена ръка - още веднъж в сектор от парка ", декларира той.

" Пазете се от кърлежи, отворени шахти и дупки, до момента в който се разхождате или спортувате, на алеята - пътят под гъбарниците ", добавя Георги.

 

Вижте цялата обява на Георги С.:

" Неделна заран в парк " Кайлъка ". Как и за какво е паднало еко WC-то, не знам! Кой и за какво е отворил шахтата и е оставил по този начин с риск някой съществени да пострада не знам!? И всичко това е в границите на 50 метра.

На същата тази шахта преди 2-3 години имаше жена, която лежеше на земята със сцепена глава.  Преди седмица разбрах за колоездач, който е минал през дупка и е паднал и сега е със счупена ръка - още веднъж в сектор от парка.

Пазете се от кърлежи, отворени шахти и дупки до момента в който се разхождате или спортувате на алеята-пътят под гъбарниците. "

 

 

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР