Мъж, който живее в близост до езерото Лох Нес, твърди,

...
Мъж, който живее в близост до езерото Лох Нес, твърди,
Коментари Харесай

Мъж твърди, че е наблюдавал чудовище да плува в езерото Лох Нес цели 7 минути

Мъж, който живее наоколо до езерото Лох Нес, твърди, че видял Неси да плува цели 7 минути.

Въпреки че може да наподобява, че някои виждат Неси всяка седмица, съгласно Официалния указател за наблюдения на чудовища от Лох Нес, последното засичане на митичното животно, е едвам петото за тази година. Последното е било виждано цели три пъти през април, написа каналът vbox7, представен от

Човекът е следил Неси на 27 август, като оповестява за дълга вълна, която се появила в езерото и била против течението. Нямало забележима причина за вълната, твърди още мъжът, който направил цветната фотография.

Първото споменаване на Неси е през 565 година от духовник, който разкал, че бил атакуван от него. Съвременният интерес към чудовището датира от 1933 година, когато няколко индивида твърдят, че са го виждали. Няма сигурни данни съществува ли действително това животно или не, както и за неговите подредба и тип.

Въпреки това, учени от университета в Бат, университета в Портсмът в Обединеното кралство и университета Хасан II в Мароко, откриха дребни вкаменелости от плезиозаври в речна система на 100 милиона години, която в този момент е пустинята Сахара в Мароко.

Откритието допуска, че тези същества са живели и са се хранели в сладка вода, дружно с жаби, крокодили, костенурки, риби и големия воден динозавър Spinosaurus. Тези вкаменелости допускат, че плезиозаврите са били приспособени да понасят сладка вода, евентуално даже да прекарат живота си там, като днешните речни делфини. Вярващи в съществуването на Неси считат, че митичното животно е точно правоприемник на плезиозаврите.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР