Мъж, който готви е секси, а мъж, който почиства след

...
Мъж, който готви е секси, а мъж, който почиства след
Коментари Харесай

Мъж, който готви е секси, а мъж, който почиства след себе си, е просто неустоим!

Мъж, който готви е секси, а мъж, който почиства след себе си, откакто е сготвил е просто неустоим… и същинска необичайност. Дори мъжете ще се съгласят с това.

Всички знаем какъв брой доста старания и време са нужни да почистим кухнята, откакто ентусиазмът за огромно готвене премине. Не просто да измием съдовете, а да почистим следите по кухненския плот и петната от вратите на шкафчетата. И най-тежката част – да изстържем загорелите мазнини от котлоните и фурната.

Това нормално е по-времеемко и изморително от самото готвене. И всички, освен мъжете, от време на време го оставяме за по-късно, тъй като желаеме да се насладим на вкусната храна и на споделените специфични моменти.

Въпреки че чистенето към момента всеобщо се счита за „ женска работа “, тази задача в действителност изисква доста повече мъжка мощ. Често опираме до някои старомодни и не изключително ефикасни препоръки като това да търкаме с оцет, сода за самун, сол, алкохол и така нататък Истината е, че те всички се пробват да компенсират усложнението да намерим по-модерен метод да се оправим с този проблем.

„ Модерен метод “ е верният препарат, който има мъжка мощ и почиства всичко с мигване на окото, тъй че да прекарваме времето си в по-приятни занимания от триене на кухненските повърхности.

Спрете да търсите и се огледайте! Той е тук от много време – .

Чисти мъдро!

Благодарение на своята супер мощна формула универсалният обезмаслител на Chanteclair отстранява даже упорити петна от всички кухненски повърхности. Знаете какъв брой мъчно е да се почистят загорели мазни петна от фурната и котлоните. Да не загатваме скарата след неделното градинско (или балконско) събиране с другари с вкусно печено месо или риба, гриловани зеленчуци и печена царевица.  

Домати, плодове, BBQ сос, загорели сухи подправки, изкипяло мляко, шоколад… всевъзможни типове замърсявания. Няма нечистотия, която да може да устои на неговата мощ. Напръскайте, забършете с гъба и това е всичко – няма по какъв начин да е по-просто и бързо!

Вижте какъв брой елементарно е да се почисти всичко след приготвянето на извънредно вкусното, само че и цапащо италианско прелъщение патладжан в доматен сос (Parmigiana di Melanzane).

 mate kitchen Мate Kitchen

Можете да го ползвате даже върху текстил, което значи, че по кухненските ви кърпи няма да остане и петънце и ще бъдат чисти, като че ли сте ги купили преди малко.   

Модерният механизъм на спрея, разрешава да употребявате универсалния обезмаслител извърнат наобратно. По този метод можете да гладко да стигнете до най-труднодостъпните ъгълчета на фурната, без да нараните ръцете си и са губите ненужно време. Още нещо значимо – създаден е по този начин, че да употребявате препарата до последната капка.  

А средиземноморският мирис на марсилски сапун, който остава след почистването… Перфектно!

Нова наклонност в почистването

В Италия думата „ шантиклер “ е навлязла в ежедневния език като синоним за непорочност, резултатност и висока функционалност. Новата наклонност в почистването към този момент е тук и може да бъде систематизирана в единствено три думи – деловитост, улеснение, експедитивност.

Милиони фамилии към този момент пробваха и се доверяват на универсалния обезмаслител на Chanteclair. Те разчитат не него да се оправи сполучливо с почистването на домовете им и оставят тази не изключително приятна работа на професионалиста.

Защо и вие не последвате образеца им и не започнете да чистите дома си мъдро!  
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР