Мъж, който е имал опит да излиза и да прави

...
Мъж, който е имал опит да излиза и да прави
Коментари Харесай

Ето защо мъжете предпочитат секс с по-възрастни жени

Мъж, който е имал опит да излиза и да прави секс с по-възрастни дами, евентуално ще го запомни като един от най-хубавите секс прекарвания в живота си. За някои господа това, което в началото са считали за мимолетно увлечение към „ пумите “, в последна сметка се трансформира в техен вид. Така де, откакто са пробвали от страхотния секс с „ пума”, ще им бъде мъчно да намерят по-добър преподавател, сътрудник или обичана. Защо мъжете обичат секс с по-възрастни дами?

1. Това е игра с цифри
Дори единствено възрастта на по-възрастната жена демонстрира още доста години опит, евентуално с голям брой сътрудници.

2. Имат доста процедура
Пумите са били в дълготрайни връзки и бракове, които са им обезпечили години полов опит с един сътрудник. Тези мемоари се вграждат в мозъка на зрялата жена и без значение дали са положителни или неприятни, са оформили нейния полов опит.

3. Знаят какво желаят
Тяхното съзнание идва от дълготраен опит и другарство със полови сътрудници. Те си доставят наслаждение от доста години и не се опасяват да приказват за нещата, които в действителност ги карат да мъркат.

4. Научили са се какво желаят мъжете
Те са наясно с това кои позиции и техники възбуждат мъжете с помощта на предходните им сътрудници.
Те задават въпроси и измислят култове и полови мечти, които карат колегата им да цвили от кеф.

5. Наслаждават се на секса толкоз, колкото и сътрудникът им
Те нямат никакви заблуди, че ще вкарат този или оня мъж в брак или че ще основат семейство. Това смъква натиска от любовника им, който просто желае да се забавлява без отговорности. Това облекчение на напрежението е съществена причина сексът да е страховит с по-възрастна жена, която не е толкоз нуждаеща се или взискателна.

6. Осъзнават значимостта на секса в една връзка
Може да е била в брак, където сексът е бил вреден или изчезнал. Тя няма да употребява секса като разменна монета, с цел да се опита да получи нещо материалистично от по-младия мъж. Жените знаят психическите и физическите изгоди от постоянния секс.

7. Ласкаво е за по-младия мъж, че секси зряла жена го желае
Предизвикателство е да бъдеш с привлекателна по-възрастна дама, която е в добра физическа форма.
Тя има време да се грижи за себе си, защото децата й са по-големи и по-малко подвластни от нея.

8. Обичат да преподават на нетърпеливите си по-малки възпитаници
Те знаят по кое време да бъдат преобладаващи и подчинени. Мъжът усеща това познание и мощ, което е доста стимулиращо за представянето му в леглото.

9. Имат доверие в телата си и имат вяра в половата си мощ
Това е голяма възбуденост за мъже, които до момента са били с млади девойки, които към момента се учат да скачат на въже в секса. На някои девойки им е неловко да приказват мръсотии в леглото. Възрастните дами са спонтанни и им е комфортно да бъдат голи.

10. Не се опасяват да поддържат връзка
По-младият мъж ще знае къде тъкмо стои зад фасадата й. Тя няма да играе игри с по-младия си мъж, като не отговори незабавно на позвъняването й. Тя ще се приближи до мъж в бар и няма да чака той да направи първия ход. Тя ще изясни какво желае от връзката. Ще показа намерено своите полови потребности и стремежи. И най-важното, тя не се тормози да загуби мъжа, в случай че се изрази желанията си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР