Мъж камикадзе изскочи на платното на Асеновградско шосе в най-натовареното

...
Мъж камикадзе изскочи на платното на Асеновградско шосе в най-натовареното
Коментари Харесай

Камикадзе изскочи на платното на Асеновградско шосе, изплаши шофьорите

Мъж камикадзе изскочи на платното на Асеновградско шосе в най-натовареното време от деня. За това алармира четец на TrafficNews , който е пътувал от Асеновград в посока Пловдив.
Прочетете още
Трафикът по това трасе е извънредно претрупан и сходно деяние би провокирало сериозен случай. Ограничението за скоростта в региона е 70 км/ч. В този случай, мъжът изцяло е пренебрегнал участниците за придвижването и си я вървял най-спокойно по трилентовия път, носейки кашон в себе си и кашон, твърди читателят ни. Според статистиките Асеновградско шосе е пътят с най-вече ПТП-та.

От изпратеното до медията ни видео, се вижда, че мъжът прескача мантинелата, най-вероятно за да пресече към отсрещната страна.

„ Движението беше извънредно натоварено, както от нашата страна, по този начин и от отсрещната. Най-редовно и по този път, и по други основни пътища край Пловдив изскачат хора от предприятията, намиращи се край пътя и стряскат водачите. Не знам в кого е вината- в неразумните пешеходци или в повода, че на доста места липсват пешеходни пътеки ”, споделя читателят ни.

Неведнъж медията ни е разгласила сходни проявления на жители, видяни в града ни, които наподобява по никакъв начин не са необичайност. Подобни фрагменти получаваме всеки месец. Апелираме жителите да демонстрират повече разсъдък и основание, а органите на реда да наблюдават по-обстойно за извършители, които да понесат съответната санкция.

Видео:  

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР