Мъж е прекарал 3 месеца на летище "О'Хеър" в Чикаго,

...
Мъж е прекарал 3 месеца на летище "О'Хеър" в Чикаго,
Коментари Харесай

Мъж се крил 3 месеца на летище в Чикаго заради COVID-19

Мъж е прекарал 3 месеца на летище "О'Хеър " в Чикаго, без да бъде видян, тъй като се страхувал да се прибере у дома поради ковид.
33-годишният Адитя Сингх е арестуван в събота сутринта. През цялото време се крил в зоната за инспекция на пасажерите и багажа на летището. Той е упрекнат в нарушаване на реда и кражба на по-малко от 500 $, удостовери чикагската полиция пред Си Ен Ен.
Според прокурорите Сингх е кацнал на "О'Хеър " на 19 октомври с полет от Лос Анджелис.
Задържан е, откакто двама от чиновниците на United Airlines са поискали от него да се разпознава. Тогава той посочил длъжностен бадж на действен управител на летището, за който било обявено, че липсва от края на октомври.
Асистентът на държавния прокурор Катлийн Хагърти съобщи в съда, че Сингх твърди, че се е "уплашил да се прибере вкъщи поради COVID-19 " и че други пасажери са му осигурявали храна, оповестява Chicago Tribune.
Тъй като 33-годишният мъж няма предходни престъпни проявления, му е избрана гаранция от 1000 $ и възбрана да влиза на летище "О'Хеър ". Сингх ще би трябвало да се яви в съда още веднъж на 27 януари.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР