Мъж, чийто домашен любимец алигатор е бил конфискуван от природозащитните

...
Мъж, чийто домашен любимец алигатор е бил конфискуван от природозащитните
Коментари Харесай

Собственикът на домашен любимец АЛИГАТОР Албърт казва, че нежният гигант е живял в дома му 3 години и не е опасен за никого

Мъж, чийто домакински любим алигатор е бил иззет от природозащитните органи предходната седмица, е решен да си върне люспестия другар, като твърди, че влечугото, което той назова Албърт, живее с него повече от 30 години и не съставлява заплаха за никого.

Преди седмица служителите на реда срещнаха Тони Каваларо на алеята на дома му в предградието на Бъфало със заповед, преди да го успокоят 12-футовия (3,6-метров), 750-фунтов (340-килограмов) алигатор, залепил устата му и го откарал с ван.

Лицензът на Cavallaro да задържи Алберт, който е на 34 години, е изминал през 2021 година, сподели Министерството на опазването на околната среда. Но даже и да беше възобновен, Каваларо беше разрешил на други хора да погалят алигатора, даже да влезе в басейна с него, предоставяйки съображение за отстраняването според разпоредбите за развъждане на животни, класифицирани като рискови, сподели отделът.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Тревога, защото 2500 частни притежатели отглеждат слонове, тигри и лемури като дома...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР