Мъж, блокиран в продължение на 3 дни на необитаем остров Бахами, е спасен от бреговата охрана

...
Мъж, който беше блокиран в продължение на три дни на
Коментари Харесай

Мъж, който беше блокиран в продължение на три дни на Кей Сал, малък и необитаем остров на Бахамите, беше спасен в петък.

Бреговата охрана на САЩ е забелязала „деактивирана платноходка, изстрелваща сигнални ракети близо до Кей Сал“, съобщиха служители в съобщение за новините.

Кей Сал е малък остров в банката Кей Сал между Флорида, Куба и Бахамските острови.

Екипаж на самолета откри мъжа 64-годишен бахамски гражданинна острова и пусна припаси, включително храна, вода и радио на установете комуникация.

Мъжът каза на екипажа, че е бил блокиран три дни, след като корабът му „излезе от строя“ по време на пътуването му, се казва в съобщението.

Екипажът на Coast Гвардейският катер Пол Кларк беше изпратен да го вземе и той беше прехвърлен на Кралските бахамски отбранителни сили в „добро здраве“, казаха служители.

Бреговата охрана каза, че нейните самолети обикновено патрулират във Флоридския проток, включително над Кей Сал, така служителите успяха да видят червената сигнална ракета, която мъжът задейства за помощ.

„Горди сме, че спасихме живота на този човек“, старши офицер 3-ти клас Дев Крейг, брегова охрана Каза наблюдателят на сектор Кий Уест. „Този ​​случай служи като перфектен пример защо трябва да имате подходящо оборудване за безопасност на вашия кораб. Без да сте видели сигналната ракета, случаят може да не е имал успешен изход.“

Тази статия е публикувана първоначално на NBCNews.com

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР