Мъж беше вкаран в затвора, след като фалшифицира собствената си

...
Мъж беше вкаран в затвора, след като фалшифицира собствената си
Коментари Харесай

Мъж, който фалшифицира смъртта си в морето, за да могат той и съпругата му да спечелят пари от застраховка в размер на £3,4 милиона, е вкаран в затвора

Мъж беше вкаран в пандиза, откакто фалшифицира личната си гибел, с цел да може да претендира за £3,4 милиона (4 милиона евро) като част от комплицирана застрахователна машинация.

Кристоф Х, на 56 година, от Германия, за първи път си купи моторна лодка през октомври 2019 година и се престори, че плава за Дания от Кил. Той подмами застраховката си, като излъга, че лодката му се е преобърнала в Балтийско море. Но той беше скочил от лодката върху надуваема лодка и пътуваше назад нагоре по бреговата линия.

Като част от подлата си скица, той резервира хотелска резервация преди време в Баргенкоп, Дания. След това той прекарва шест месеца, криейки се на тавана на майка си покрай град Хановер, с цел да могат той и брачната половинка му Олена, 56, да осребрят 14 животозастрахователни полици.

В последна сметка той беше задържан от полицията, откакто застрахователите му подвигнаха паника за подозрителните полици през май 2020 година Той беше наказан на три години и два месеца затвор, откакто се п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР