Мъж, ранен при атака на гризли в Уайоминг, похвален за „реакция за части от секундата“

...
Мъж беше нападнат от мечка гризли, докато работеше в изолирана
Коментари Харесай

Мъж беше нападнат от мечка гризли, докато работеше в изолирана част от Националната гора Шошони в Уайоминг през уикенда. Въпреки че той получи наранявания при инцидента, служителите похвалиха мъжа за неговата „реакция за части от секундата“ на това, което изглеждаше внезапна и изненадваща среща с мечката от близко разстояние.

Нападението се случи на август. 5, докато мъжът е извършвал проучвания в дренажа на Sheridan Creek, който се намира в Националната гора Shoshone близо до Dubois, каза отделът за риба и дивеч на Уайоминг в съобщение за новини.

Длъжностни лица от агенцията все още разследват нападението, но описаха нрава на мечката като „агресивна отбрана“ и казаха, че първоначалната информация предполага, че се е случило твърде бързо, за да може мъжът да използва спрей за мечки, цитирайки кратко интервю с преди преместването му в болницата. След като мечката осъществила контакт, мъжът паднал на земята, покрил главата и врата си и не отвърнал на удара, според отдела за риба и дивеч.

САЩ Службата по горите, която призовава посетителите да се образоват за „какви предпазни мерки са необходими, когато се разхождате в страната на мечките“. Вид кафява мечка, гризли се среща само в шепа щати на САЩ, включително в части от Уайоминг, Монтана и Северен Айдахо.

В Уайоминг площта на земята, заета от мечки гризли, постоянно се разширява навън от Йелоустоун през последните 20 години и сега обхваща Дюбоа, в допълнение към по-големите градове като Джаксън и Коди, инфографика от рибата и шоута на отдела за игри.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР