Мъж бе убит на кръстовището на ул. „Беласица“ в Шумен

...
Мъж бе убит на кръстовището на ул. „Беласица“ в Шумен
Коментари Харесай

Първи подробности за касапницата пред поликлиника в Шумен, жертвата... ВИДЕО 18+

Мъж бе погубен на кръстовището на ул. „ Беласица “ в Шумен през днешния ден следобяд.. На място има служители на реда и се прави оглед, оповестява shum.bg.

Минувачи забелязали двама мъже да се бият малко преди 2 следобяд. След като единият надвил, другият, наедрял мъж, облечен в камуфлажни облекла напуснал местопроизшествието и тръгнал в посока Старата поликлиника. На мястото на убийството на ъгъла до ДЗИ и заложна къща 101 са пристигнали шефът на ОДМВР ст. комисар Ялчън Расим и окръжният прокурор Маргарита Георгиева.

За убийството е обвинен мъж с прякор Румен Клошаря, който бил въоръжен с огромен нож, оповестява Шмоко.бг, базирайки се на осведомени. 30-ина минути след намушкването Клошаря е бил видян в региона на новото кръгово кръстовище на “Петър Парчевич” и “Васил Априлов” до болничното заведение. Заподозреният мъж е арестуван и с него работят служители на реда.

Пред публицисти шефът на ОДМВР Ялчън Расим изясни, че малко след 13 ч. е постъпил сигнал за скандал сред двама клошари. При идването си служителите на реда заварили натрупа на единия, другият бил избягал. По-късно той бил открит, арестуван и закаран за обзор в болничното заведение.

„ Той е 50-годишен шуменец. Мотивите за закононарушението към този момент не са известни “, сподели Ялчън Расим. Той изясни, че самоличността на жертвата към момента не е тъкмо открита, само че с огромна възможност той също е клошар от Шумен. Близо до мястото на убийството има разтворено джобно ножче, а служители на реда ревизират за улики околните казани. На място е и окръжният прокурор Маргарита Георгиева.

"Започна досъдебно произвеждане. Предстои да събираме доказателства. Има очевидци, които следва да бъдат разпитани и ще бъдат осъществени всички процесуално-следствени действия ", сподели Маргарита Георгиева.

По информация на БЛИЦ оръжието на закононарушението се търси в близки контейнери за боклук.











ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР