Mahindra показа модела си e-KUV100 нa международния автосалон в Ню-Делхи -

...
Mahindra показа модела си e-KUV100 нa
международния автосалон в Ню-Делхи -
Коментари Харесай

Mahindra направи първия индийски електро SUV - e-KUV100 – видео

Mahindra сподели модела си e-KUV100 нa международния автосалон в Ню-Делхи - Auto Expo 2018. Tова е първият електрически SUV на страната-континент и е третия електромобил на компанията след моделите Mahindra eVerito и Mahindra e2oPlus.

Mahindra e-KUV100 има много изчистен външен дизайн, характерен за категорията дребни SUV. След като моторът на модела не се нуждае от наложително изстудяване, колата е в типичния за електрическите автомобили жанр без типичната радиаторна решетка начело. Фаровете акцентират непорочност на линията и на самия автомобил, като главните са прожекторни и със наследник нюанс, за да подскажат електросъщността на автомобила.

Oтстрани също има сини акценти в алуминиевите джанти. Логото Mahindra Electric е на предните калници. Вътре в колата интериорът е останал неизменен от стандартното осъществяване с ДВГ - Mahindra KUV100.



Без да задълбават в детайлите, от Mahindra споделят, че електроизпълнението e-KUV100 предлага пробег от 140 км при 80% зареден акумулатор. За постигането на това ниво на заряда е нужен не повече от един час бързо зареждане. От компанията намекват за няколко нови технологии в автомобила, като дистанционна диагностика, авансово изстудяване на кабината, следене на местоположението и свъзрване за смарт телефон.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР