Магнатът в областта на недвижимите имоти и американски милионер Робърт

...
Магнатът в областта на недвижимите имоти и американски милионер Робърт
Коментари Харесай

Осъдиха на доживотен затвор американския милионер Робърт Дърст

Магнатът в региона на недвижимите парцели и американски милионер Робърт Дърст беше наказан на пожизнен затвор от съд в Калифорния за убийството на близката си другарка Сюзън Бърман през 2000-та година, предава организация Ройтерс.

78-годишният Дърст, който е с разтърсено здраве, се изплъзваше от закона през последните 40 години, макар изгубването на неговата брачна половинка Катлийн МакКормак в Ню Йорк през 1982 година

Според прокуратурата на Лос Анджелис той е умъртвил своята другарка Сюзън Бърман, тъй като тя му е помогнала да си обезпечи подправено оправдание през 1982 година, а той се е страхувал, че ще го разкрие пред управляващите.

Съдът на Лос Анджелис разгласи мултимилионера за отговорен в убийството на 55-годишната Сюзън Бърман с патрон в главата в дома й в Бевърли Хилс.

Съдебният развой стартира шест години, откакто Дърст направи един тип признание. След присъединяване в документална поредност по НВО, Дърст отишъл до тоалетна, към момента носейки микрофон. Там си говорел самичък, казвайки: " Какво, по дяволите, направих? Убих ги всичките, несъмнено ".

Според прокуратурата милионерът е умъртвил още един човек през 2001 година - негов комшия в Тексас, който разкрил самоличността му, до момента в който той се укривал от закона.

Въпреки че дълго време е бил обвинен за изгубването на брачната половинка му, тогава 29-годишна студентка по медицина, Робърт Дърст в никакъв случай не е бил упрекнат по случая, отбелязва Ройтерс.

Богатството на Дърст, който има редица офис здания в центъра на Ню Йорк, се прави оценка сега на 100 млн. $, отбелязва АП.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР