Магията на Коледа започва в детството с подаръците под елхата

...
Магията на Коледа започва в детството с подаръците под елхата
Коментари Харесай

От дете за дете - Стани таен Дядо Коледа!

Магията на Коледа стартира в детството с подаръците под елхата и висящите чорапи цялостни с лакомства. Със споделената празнична храна с мама, баща, и баба и дядо, и по-големите или по-малки братя или сестри. Това е времето, когато децата основават своите мемоари с доста благополучие и обич – тип магия, която остава за цялостен живот.

Но има доста деца, които живеят в обществено слаби фамилии. За тях Коледата е всичко друго, само че не и магия. Без дарове, без лакомства, без празнична храна. Те са тези, които заплащат най-високата цена.

Повече от 300 хиляди са обществено слабите фамилии в страната. 8 от 10 деца живеят в материални ограничения, тъй като фамилиите им са с ниски приходи. Около 32 хиляди са децата с увреждания и усложнения в развиването, чиито родители разходват всичките си средства за тяхното здраве и обучение и всичко друго е на назад във времето. Знаете ли, че някои от тези деца не са опитвали шоколад от години.

Можете да помогнете на тези деца да почувстват магията на Коледа – магия, която да остане в техните мемоари за цялостен живот. За тези деца няма доста време за основаване на щастливи мемоари, тъй като детството е малко, само че и скъпо.

Стани скришен Дядо Коледа като дариш нов подарък или пакетирано лакомство за някое уязвимо дете.

В къщата на Ротари България можете да донесете своята магия, която ние по-късно ще предадем на тези деца. Една част от даренията ще бъдат доставени на децата посредством Ротари клубовете ни в страната. Останалата част ще бъдат споделени към партньорски филантропични организации, които също се грижат за уязвимите групи в обществото.

И тъй като магията на Коледа са освен подаръците, а топлота, обич и отношение. Заповядайте с вашето дете. Нека то да стане тайния Дядо Коледа за друго дете. В нашата къщурка, всяко дете може да напише писмо, което то да стопли сърцето на друго дете.

Ротари България към този момент 90 години работи в поддръжка на локалните общности, с цел да могат повече хора да осъществен фантазиите си за по-добър живот. За последните 30 години, посредством нашата филантропична активност като доброволци, сме ангажирани с задачата да оказваме помощ в сфери като обучение, опазване на здравето, екология, икономическо развиване, както и да поддържаме професионалното и личностно развиване на младежите. И в тази ни задача, децата постоянно са били главен приоритет.

Къде можете да ни намерите?

Sofia Christmas Fest, НДК, парка до Кино Кабана.

Къщичка номер 9

Кога?

От 20 ноември до 17 декември, всеки работен ден от 17:00 до 21:00 часа, а през почивните дни от 10:00 до 21:00 часа.

Как да дарите магия?

Заповядайте с вашето дете в нашата къщурка. Донесете нов подарък и лакомства. Ние ще помогнем на вашето дете да напише своето обръщение като скришен Дядо Коледа.

Нека покажем своята съпричастност и поддръжка към тези деца, които са принудени да се задоволят с по-малко даже по време на най-светлите празници.

Тези деца се нуждаят от скришен Дядо Коледа и това можеш да бъдеш Ти! Един дребен жест, а толкоз доста топлота, обич и усмивки!

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР