Магистратите от Апелативния съд оставиха в ареста началника на Трето

...
Магистратите от Апелативния съд оставиха в ареста началника на Трето
Коментари Харесай

Линейка дойде за Хаджиев, обявиха остава ли в ареста СЛЕДЕТЕ...

Магистратите от Апелативния съд оставиха в ареста началника на Трето районно управление (на МВР) в Пловдив Самуил Хаджиев, служителят на реда Атанас Качаков и техните съучастници Данаил Димитров и Симеон Иванов, съобщи кореспондент на " Марица ".

След дълги пледоарии, които продължиха часове наред, юристите не съумяха да убедят съдийския състав, че задържаните заслужават по-леки ограничения за неотклонение.

Малко преди края на пледоариите на шефа на началника на Трето районно управление (на МВР) Самуил Хаджиев му прилоша и се наложи да се извика кола за спешна помощ. Медиците му сложиха инжекция и той се почувства по-добре, като остана да чака решението.

За следващ път делото за гледане на ограниченията им се трансформира в 8-часова правосъдна сага. Старт бе даден в 10 часа сутринта, само че бранителите и на четиримата подсъдими желаеха време, с цел да се срещнат с материалите по делото.

Причина за това бе и новото, четвърто подред, обвиняване към Самуил Хаджиев, оповестено от прокуратурата минути преди съвещанието в Апелативния съд. То гласи, че началникът на Трето районно управление (на МВР) укрил доказателства, уличаващи Иво Даскалов - Лудия за мелето с три жертви на Околовръстното в Пловдив точно на Великден.

Същинската част стартира след 12.30 и продължи до 18 часа.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР