Магистрала Тракия ще претърпи пореден ремонт. След като през цялото

...
Магистрала Тракия ще претърпи пореден ремонт. След като през цялото
Коментари Харесай

Пропаднал участък между Пловдив и Стара Загора налага спешен ремонт на магистрала "Тракия"

Магистрала " Тракия " ще претърпи следващ ремонт. След като през цялото лято обособени сектори от аутобана бяха преасфалтирани, при започване на ноември това ще стане и с права от 17 километра сред Пловдив и Стара Загора в посока Бургас.

Регионалният министър Николай Нанков съобщи при инспекцията си на ремонта, който тече сега на един от най-натоварените пътища у нас – правата сред Пловдив и Асеновград, че преасфалтирането се постанова поради проваляне на пътя, оповестиха от ведомството.

Ремонтът ще засегне единствено главната лента на автомагистралата. Движението ще се прави в изпреварващата и спешната лента. Очаква се строителните действия да продължат към три седмици, а цената на ремонта е 4.5 млн. лева

Нанков разгласи, че реконструкцията на пътя Асеновград – Пловдив върви доста добре. Към момента противоречив бил броят на кръговите придвижвания, които би трябвало да се изградят.

" Три ще има сигурно - при Асеновград, на летището и при околовръстното шосе на Пловдив, което в следствие ще прерасне в пътен възел. Останалите ще ги разясняваме с регионалния шеф и кметовете на база разбор на трафика, с цел да запазим характерностите на пътя като скоростен и да облекчим жителите на по-малките обитаеми места ", разяснява още министърът.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР