Магическият свят на Хари Потър оживява във Виена, съобщи Ойроком-ПР

...
Магическият свят на Хари Потър оживява във Виена, съобщи Ойроком-ПР
Коментари Харесай

"Акцио пръчка": Музей на Хари Потър отвори врати във Виена

Магическият свят на Хари Потър оживява във Виена, заяви Ойроком-ПР София, част от мрежата за интернационалните връзки на Община Виена.

" Хари Потър: Изложбата " демонстрира света на именитата поредност благодарение на вълнуващ дизайн. Европейската премиера ще бъде на 16 декември 2022 година във Виена. Известни подиуми и герои оживяват, а посетителите могат да се допрян до истинските костюми и атрибут от филмите.

Светът на магьосниците е детската фантазия на доста хора по целия свят и заради тази причина Warner Bros.Themed Entertainment дружно с Imagine Exhibitions und EMC Presents оферират на почитателите на Хари Потър едно вълшебно странствуване. В годините, откогато Хари Потър беше похитен от гара Кингс Крос, перон Девет и три четвърти, тъкмо в единадесет часа, неговите невероятни завършения оставиха неповторим и дълготраен отпечатък в поп културата.

Професор Дъмбълдор, Хари, Рон и Хърмаяни, както и другите членове на магьосническото семейство Уизли оживяват в огромната пътуваща експозиция " Хари Потър: Изложбата ", която може да се види от 16 декември 2022 година във Виена. В нейната основа са известните романи на Джоан Роулинг и осемте кино лентата, основани на тях, пиесата " Хари Потър и прокълнатото дете " и първите две елементи на филмите " Фантастичните животни ". Емблематични персонажи, подиуми и вълшебен същества оживяват благодарение на вълнуващ дизайн и съвременни технологии. Посетителите могат също да се полюбуват на автентичен атрибут и костюми, да подготвят отвари или да поиграят на куидич, играта на магьосници на летящи метли. Пътешествието стартира точно от гара Кингс Крос, перон Девет и три четвърти, а по-късно следват изненадите. Освен това почитателите ще могат да си купят лицензирани артикули, въодушевени от филмите за Хари Потър, както и извънредни продукти, които не се оферират в нито един различен магьоснически свят.

Световната премиера на " Хари Потър: Изложбата " беше през предишния февруари в Института Франклин във Филаделфия, Съединени американски щати. Тя беше прегледана от стотици хиляди почитатели, което я трансформира в една от най-посещаваните изложения в историята на музея.

Изложбата във Виена е първата в Европа и ще бъде отворена до 19 март 2023 година, след което ще продължи да обикаля света и ще посети градове в Латинска Америка, Азия и Европа.

Изображение: Getty Images; Инфо: Българска телеграфна агенция

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР