Маги Уилър, актрисата, популярна най-вече с ролята си на Джанис

...
Маги Уилър, актрисата, популярна най-вече с ролята си на Джанис
Коментари Харесай

Актрисата от Приятели, която нарече Матю Пери смел

Маги Уилър, актрисата, известна най-много с ролята си на Джанис от " Приятели ", извънредно ласкаво се изрече за своя сътрудник, и сантиментална половинка от сериала, Матю Пери. Маги назова артиста " самоуверен ", имайки поради прекарванията, които той споделя в автобиографичната книга, която издаде неотдавна.
 Матю Пери, зависимостта му към алкохол и опиоиди и признанията му, че едвам не е изгубил живота си
Матю Пери разкрива цялата истина за себе си

Откровеното самопризнание на артиста за проблемите му с опиатите

Звездата от " Приятели " реши да разкрие пред целия свят дългогодишните си проблеми с алкохола и опиатите в откровената книга " Приятели, любовници и огромното извънредно нещо ". В нея той разказва много сложни, даже ужасяващи моменти от живота си, измежду които даже конфликт със гибелта.

Точно това накара Маги да направи изявлението си пред New York Post, добавяйки и, че намира книгата на Матю извънредно сложна за четене. Казва даже, че се учудва по какъв начин той е съумял да оцелее през годините на корист, безусловно " в немислимото ".
 Снимка 604441

" Имаше толкоз изумителни откровения за хилядите способи, по които Матю е страдал, до момента в който се пробва да се оправи със зависимостите си. И мисля, че е приключил страхотна работа, щом е съумял. Гордея се с него и съм щастлива, че е тук, измежду нас, че приказва намерено и даже написа книга. Така сигурно ще помогне на доста хора в сходно състояние ", прибавя Маги.

Актрисата бе безапелационна, че без значение през какво е прекосявал Матю в персонален проект, той постоянно е бил безспорен експерт на снимачната площадка. " Сега си давам сметка, че даже когато е бил на дъното, той постоянно се появяваше за фотосите на " Приятели " в целия си комизъм, искра и гений. Винаги е бил на 100 %. "
 Матю Пери, Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing,
По какъв брой са получавали на епизод актьорите от " Приятели "

Матю Пери разкрива какви са били хонорарите им

Самият Матю неотдавна разкри пред E! News какъв брой е бил разчувстван от обществената реакция към книгата му. Каза, че се е страхувал до известна степен да бъде толкоз прям, само че и че е благополучен да помогне на хората, борещи се със зависимостите. А най-голямо задоволство е получил сега, в който е схванал, че след прочитането на книгата, петима души са се записали в рехабилитационни центрове, освен това още на идващия ден.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР