Маги Сидерова, Галена Димова, Цвети Разложка и Мария Вачева разходиха

...
Маги Сидерова, Галена Димова, Цвети Разложка и Мария Вачева разходиха
Коментари Харесай

Ден първи на SFW: Коктейл от емоции, талант и красота

Маги Сидерова, Галена Димова, Цвети Разложка и Мария Вачева разходиха съвършени тела по сцената на Sofia Fashion Week.

Състоя се откриването на най-грандиозното фешън събитие в България. С помощта на сценографите и генералния спонсор – мебели Nurus, зала EFE на хотел Маринела бе преобразена в един обилен свят-мечта. Там многочислените посетители на Sofia Fashion Week съумяха да се потопят в пленителната атмосфера на събитието.

За следващ път софийската седмица на модата приветства многообразие от български дизайнери по случай откриването на тазгодишното пролетно издание. В компанията на топ модели и VIP посетители, блогъри и инфлуенсъри, международни и родни медии, се състояха атрактивни дефилета, които способстваха за един изпълнен с неспокойствие и ентусиазъм старт на дълго чаканото събитие.

Да уважат българската фешън седмица по аления килим видяхме Miss Playmate Нора Недкова, момчетата от Murda Boyz, Прея, Гери Дончева, Жана Жекова, Христо Сираков, Мая Косева, Дони Чачова, юрист Биляна Тончева, топ коафьора Урсула, Мадлена Иванова, инфлуенсъра Фавиол Сафери и още доста други.

За една още по-стилна и първокласна атмосфера бяха изложени и няколко модели на Mini и BMW, предоставени от спонсора на Sofia Fashion Week SS 2019 – М Кар София.

Българските дизайнери, които станаха част от първата вечер на Sofia Fashion Week SS 2019, ни сервираха коктейл от хрумвания и трендове за пролет/лято 2019. Първи на подиума видяхме ослепителните GoTo Jewellery and Diamonds, които с неустоими благородни метали и скъпоценни камъни накараха цялата зала да заблести.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР