Маги Халваджиян продуцира Уилям Болдуин. Българският продуцент пробива в Холивуд

...
Маги Халваджиян продуцира Уилям Болдуин. Българският продуцент пробива в Холивуд
Коментари Харесай

Магърдич продуцира Болдуин

Маги Халваджиян продуцира Уилям Болдуин. Българският продуцент пробива в Холивуд с нов план, който е с интернационално присъединяване.

Главата на клана Халваджиян застана зад интернационална продукция, в която играят не една и две от огромните звезди на киното, написа България през днешния ден.

Заглавието на кино лентата е Добре пристигнали в Акапулко, а в Щатите той няма да върви по кината, а ще направи премиерата си непосредствено в интернет. Екшън — комедията ще ни запознае с разработчика на видеоигри Мат, който би трябвало да отиде в Ню Мексико, с цел да направи значим „ удар” в кариерата си. Но след тежко пиене се оказва, че е объркал полета, а в същинското Мексико е допустимо безусловно всичко.

Героят се оказва забъркан с нарушители, наркотрафиканти, убийци и красиви дами.

Уилям Болдуин, един от четиримата братя в холивудската фамилия играе централна роля. Майкъл Медсън, който е работил с режисьори от ранга на Оливър Стоун и Куентин Тарантино също е част от плана.

За изненада на почитателите, своят принос към лентата дава и актрисата Ана Лайевска. Украино-мексиканската хубавица, позната от Призракът на Елена и Двете лица на Ана ще бъде част от кино лентата.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР