Маги Халваджиян отскоро е придружаван от охрана, а причината за

...
Маги Халваджиян отскоро е придружаван от охрана, а причината за
Коментари Харесай

Маги Халваджиян тръгна с охрана

Маги Халваджиян неотдавна е придружаван от защита, а повода за това сигурно разсънва любознанието на почитателите и почитателите му в обществените мрежи, а също и на екипа му, който е останал мощно сюрпризиран от смяната.

Топ продуцентът на Нова телевизия на всички места е следван от своя гард, без значение какви събития посещава, в това число и когато върви на купони или културни мероприятия.

Засега само Маги Халваджиян се употребява от услугите на гарда, жена му Кремена, синът му, снахата и внучетата се движели свободно по улиците, написа " Уикенд ".

Наскоро известният арменец бе видян на културно мероприятие в една от известните зали в София, само че вместо жена му Кремена, до него неразделно бе гарда му, за който протичащото се на сцената не представлявало кой знае какъв брой огромен интерес, написа още изданието.

Какви са страховете на продуцента и дали не са свързани с вероятно похищение, каквито случаи не липсват в годините обратно, можем единствено да гадаем. Халваджиян към момента не е правил коментар за смяната в живота си.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР