Маги Джанаварова вече е в напреднала бременност, но не е

...
Маги Джанаварова вече е в напреднала бременност, но не е
Коментари Харесай

Бременната Маги Джанаварова пръсна сексапил от плажа

Маги Джанаварова към този момент е в напреднала бременност, само че не е от тези, които се крият в този интервал от поверие. Гласовитата изпълнителка, която разгласи, че чака първата си рожба с прочувствен пост в обществените мрежи преди към два месеца, пръсна вманиачен съблазън от плажа, дни преди най-голямото събитие в живота си.

Певицата сподели страхотна форма и ексцентричен виолетов бански, които нямаше по какъв начин да не провокират внимание и мнения измежду почитателите й във виртуалното пространство, с които тя постоянно споделя по какъв начин протичат дните й.

" Вече съм в 36-та седмица и няма да ви неистина, че в мен нахлуват всевъзможни мисли и напрежение. Вълнувам се, щастлива съм и в това време малко се опасявам от незнайното. И аз, като всяка бременна, си имам своите дефекти и проблеми, като да вземем за пример това, че ми се появиха много спукани капиляри, само че виждам да не им обръщам доста внимание.

Концентрирам се върху хубавите неща, които ми носи това " пътешестване ", и това също е избор. Всичко е толкоз самостоятелно, че няма по какъв начин да съпоставяме бременности. Днес съм щастлива, че съумях да стигна до морето и да се заредя преди огромния ден… а той може да е всеки един от тук нататък ".

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР