Магда на Красьо Черния чака първо бебе. Екс изгората на

...
Магда на Красьо Черния чака първо бебе. Екс изгората на
Коментари Харесай

От кой чака бебе Магда на Красьо Черния?

Магда на Красьо Черния чака първо бебе. Екс изгората на известния предприемач е бременна с първото си дете, научи HotArena.

За това удостовери самата изпълнителка, само че таткото на бебето не е спрягания за лобист в правосъдната система предприемач. Тя издаде, че е в очакване, пускайки фотография в обществените мрежи.

„ Работим за ръце, а коремчето пораства, написа под собствен кадър Магда. След като разгласява фотография, на която се вижда, че стремително тренира в залата за фитнес, фолк звездата разкри и че е бременна.

Това незабавно провокира доста мнения и честитки. И само Красьо Черния още не й е честитил, написа " България през днешния ден ".

Двойката се събира и разделя неведнъж, като се опитваха да съживят връзката си нееднократно. След това заложиха на другарството, а Магда го канеше неколкократно на рождените си дни.

Откакто обаче се събра с новата си възлюбена, изпълнителката е понижила контактите с Красимир. И двамата дефинитивно не помниха един за различен.

Татко на първото бебе на Магда, е новият й другар Влади, с който тя е дружно от три години. Именно той упорствал да имат правоприемник и да станат родители.

Въпреки че напредва с бременността, Магда продължава да тренира в залата. А стегнатите й форми много време криеха, че е бременна.

Магда доста пъти е споделяла, че доста желае семейство и деца. И откакто двамата с Влади са напаснали характерите си, към този момент са подготвени за деца.

„ Съумяхме да запазим това прелестно възприятие сред нас. И фамилиите ни също ни поддържат. Сега към този момент мислим за много съществени неща, които желаеме да създадем дружно ”, споделя още фолк певицата.

Тя разкрива, че към този момент се усеща добре и ще продължи своите концертни изяви и работата си по нови планове. Магда даже издаде, че това лято е получила покана да се включи в рейтингово риалити, само че е отказала, заради обстоятелството, че ще бъде в напреднала бременност.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР