Магазините започнаха да разчистват коледните пуловери с ударни намаления за

...
Магазините започнаха да разчистват коледните пуловери с ударни намаления за
Коментари Харесай

Ударни намаления! Следколедни промоции препълниха моловете

Магазините започнаха да разчистват коледните пуловери с ударни понижения за по 5 лева броя, написа „ Телеграф “. Заради огромните промоции в комерсиалните обекти на моловете се заформиха същински мелета.

„ Хората взимат по 8-10 продукта едновременно, надпреварват се за пробните, ровят в облеклата, с цел да намерят търсения размер. След това съвсем никой не подрежда и се получава огромна неразбория “, споделиха продавач-консултанти.

По думите им най-вече клиенти има вечер след 17.30 ч., когато за пробните има дълги опашки, а най-спокойно е към 14 ч.

Цени

Надпревара с промоциите върви във всички магазини за конфекция и обувки. Някои са свалили цените до 3,50-4,50 лева за детски дрешки, 5 лева за дамски пуловери и 7 лева за мъжки ризи. Сака, които преди са коствали по 50 лева, сега могат да се намерят за 25 лева Панталоните вървят по 40 лева, понижени от 80 лева На някои места отстъпките стигат и до 70 на 100.

Сред най-намалените артикули са пуловерите по 5-6 лева, блузите с коледни претекстове по 7 лева и пижамите от две елементи с елени и снежни индивиди за по 10 лева С отстъпка са и всички зимни аксесоари като шапки, шалове, ръкавици. Якетата и палтата са надолу с по 20 лева и сега може да си намерите връхна дреха за 70 лева с предходна цена от 100 лева

Блясък

Повечето публични рокли, които към Коледа и Нова година бяха измежду най-скъпите облекла, сега се оферират с големи понижения. Блестящи празнични сетове с пайети от пола и топ могат да се купят за 35 лева За същата сума се продават и светещи блузи с мъниста, публични сатенени ризи и панталони. Празничните рокли също вървят по 35 лева

Допълнително

За да бъдат съответни на конкуренцията, доста от търговците афишират и спомагателни отстъпки на към този момент понижените продукти. Така в случай че купите тениска с промоционална цена от 20 лева, чорапи за 2 лева и спортно долнище за 40 лева, на касата ще получите в допълнение понижение от 10 % върху цялата сума на покупката.

Други оферират известната промоция „ три за две “ - концепцията е клиентът да вземе три пуловера да вземем за пример, само че най-после да заплати единствено два от тях. За лоялни клиенти, които имат карта към съответния магазин за понижение, има и спомагателни промоции.

Заради големите отстъпки във физическите магазини някои онлайн бутици са оповестили и безвъзмездни доставки до края на януари. Повечето понижения са годни до 27 януари.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР