Магърдич Халваджиян дължи над 10 000 лева за общи нужди

...
Магърдич Халваджиян дължи над 10 000 лева за общи нужди
Коментари Харесай

Халважиян с 10 бона борч за общи разходи на жилището си - slava.bg

Магърдич Халваджиян дължи над 10 000 лв. за общи потребности на жилището в скъпарския комплекс, в който живее, написа в. „ Уикенд”.

Ще напомним, че фамилията на телевизонера населява извънредно изящен парцел в гъзарски столичен квартал. Жилището е в затворения комплекс „ Маунтин вилидж”, намиращ се наоколо до езерото Панчарево. С жилища там могат да се похвалят още Мая Илиева, Наталия Симеонова, Димитър Рачков и куп други богати и известни българи.

От необикновен аспект е определението богати, тъй като елементарен човек надали ще може да си разреши лукса да живее там. Само поддържата на месец се равнява на към хилядарка. Като включително влизат пари за защита, за градинар и разчистване на басейн.

На Халваджиян обаче очевидно им се свидят въпросните пари, тъй като сумата, която дължат, е набъбнала на близо 10 бона.

Именно поради дълга им се стигнало до куриозна обстановка. Охраната не разрешила на фамилната другарка Гала да посети дома на Маги и Кремена. Водещата на „ На кафе” била помолена не чак толкоз учтиво да напусне рамките на парцела, тъй като до момента в който не се издължат, известните жители ще останат изолирани.

Цялата тази сага с богатите Халваджиян, на които им се свидят пари за защита, пристигнала допълнително на съседите. Всички се обединили към тезата, че Магърдич ще би трябвало да се издължи, в случай че желаят да продължат да си съжителстват спокойно и безшумно.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР