Маг.-фарм. Петя Цонева има над 10 години опит в областта

...
Маг.-фарм. Петя Цонева има над 10 години опит в областта
Коментари Харесай

Интервю с магистър-фармацевт Петя Цонева

Маг.-фарм. Петя Цонева има над 10 години опит в региона на работата с лекарствени средства, козметика и хранителни добавки. Вярва, че здравето е едно от най-важните условия за благополучен живот, обича спорта. Варненци могат да я открият в аптека Фрамар 41, на улица ул. " Подполковник Калитин " №2. Редакцията на hera.bg се свърза с нея, с цел да опише повече за работата и уговорките на един здравен експерт в известната верига.

Как се трансформират уговорките на фармацевта?
Фармацевтите са експерти с извънредно висока известност в обществото. За да се развива обаче един експерт в наши дни, не е задоволителен добитият учебен ценз, належащо е да се надграждат знанията с непрекъснато в допълнение образование, което не би трябвало да стопира в никакъв случай. Процесът на образование не трябва да завършва със завършването на университета. Всекидневно излизат новости в региона на фармацията и здравето, които ние сме длъжни да следим, с цел да можем с достолепие да стоим на нашата позиция.
Фармацевтът не е „ продавач на медикаменти “. Ние поемаме щафетата от лекарите, със препоръки за използването на изписаните лекарства и сме на първа линия, в случай че се появи спомагателен здравословен проблем или нежелана лекарствена реакция. От нас се чака професионално да консултираме за лекарствени артикули, хранителни добавки и дермо, които могат да бъдат от изгода за здравето на клиента. След 2 години на световна пандемия за доста хора консултацията в аптеката е първа инстанция за това какъв имуностимулант да одобряват, какво решение за хранителна добавка за тонус да стартират да използват. Задължително е да бъдем на висотата на нашия пост.

Дигитализира ли се работата на магистър-фармацевта?
Дигитализацията е едно от най-разумните решения, които могат да се подхващат, предвид на растящата рецесия за фрагменти и все по-голямата потребност от способени решения. В аптека Фрамар сме приели правилото, че „ дигитално=лесно+функционално “.

Работата ни се подкрепя от ERP система, създадена особено за потребностите ни. Фрамар провежда вътрешни цифрови образования, до които всеки чиновник има достъп и които ни подкрепят да се развиваме като експерти. Интересът към тях е огромен, а изгодата е безспорна. Аптеките ни се разпространяват цифрово, неотдавна е реалност и, който стига до селектирана публика от градовете, където веригата е показана.

Уебсайтът framar.bg дава опция за опазване на медикаменти по лекарско наставление и приемането им против рецепта в съответна аптека, комфортна за клиента. Това е иновация, която икономисва време.
Порталът предлага и извънредно богат набор от справочна и енциклопедична информация, дружно със здравни вести и. На необятна известност се радват двете приложения – Лекарствени взаимоотношения и Фрамар Диагностик, които имат публика както от експерти в региона на здравето, по този начин и от елементарни читатели.

При нужда от страна на клиента да получи повече информация, ние го насочваме към интернет портала. Репутацията му е голяма и това е една от аргументите да се радваме, че сме част от огромното семейство Фрамар. Факт е и бързият и топъл банкет на марката във Варна, където скоро ще отворим нашата пета аптека.

За какво най-често се допитват клиентите в аптеките?
Основните тематики са приемът на лекарствени средства и хранителни добавки, както и използването на козметика. Отговаряме на молби за обяснение на информацията от листовките на продуктите, за консултация за възможно съчетание на разнообразни артикули и вероятните лекарствени взаимоотношения. Много постоянно клиентите търсят и решения за. Правилното държание изисква да препратим непосредствено към доктор, в случай че забележим притесняващи проблеми. По никакъв метод не предлагаме самолечение - положителното здраве е постоянно резултат от съответно предписано и извършено лекуване.

Много постоянно възрастни хора ни носят за консултация артикули, които са закупили през интернет и търсят съвет. За мое страдание, сивият бранш в интернет търговията предлага извънредно доста нелегитимни и подправени артикули. Не предлагаме тяхната приложимост. От години всички легални онлайн аптеки имат опознавателен знак, който да подсигурява, че обектът работи със съблюдаване на нужните регламентирани условия. Онлайн търговията може да крие непредвидени рискове, за което сме длъжни да предупредим и ние постоянно го вършим.

Кои са препоръките за по-добро здраве и хубост на магистър-фармацевт Петя Цонева?
Да открием хармонията е най-важното в живота на всеки човек, който желае да живее дълго и здравословно. Консултирайте с доктор експерт всички здравословни проблеми, доверете ни се за информация за приема на медикаментите, бъдете виновни.

Спортувайте, радвайте се на дребните неща в живота – близки хора, хубава музика, книги, филми. Пътувайте, с цел да опознаете света към вас. Усмихвайте се, тъй като с положителни страсти и религия човек взема решение доста огромна част от проблемите на всекидневието.
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР