Мафиотският бос Евелин Банев - Брендо засенчва дори родните чалга

...
Мафиотският бос Евелин Банев - Брендо засенчва дори родните чалга
Коментари Харесай

Със сигурност не знаете тези пикантерии около личния живот на Брендо и брака му

Мафиотският необут Евелин Банев - Брендо засенчва даже родните чалга звезди по краткостта на брака си. Маститият трафикант на дрога е бил женен за обичаната си Моника Добринова едвам 5 месеца, излиза наяве от документите, приложена към правосъдния развой за пране на пари против Банев и фамилията му.

Брендо се дами за Моника, огромната щерка на стилния необут и изтъкнат столичен реститут Александър Добринов – Сашо Бицианито в края на март 1996 година, когато е на 31 години. На обилната женитба на бъдещия крал на кокаина кумува различен знаков контрабандист – Пепи Амигоса, който лежа 6 години в пандиза за пране на близо 100 милиона лв.. На венчавката участват съвсем всички босове на мафията, настояват паметливи очевидци на родния ъндърграунд, написа " Уикенд ".

Сред най-щедрите донори на младото семейство бил босът на СИК Младен Михалев – Маджо,сватбата почели с наличието си още братя Маргини, Димата Руснака, Фатик, братята Любен и Георги Пехливанови и тарторът на ВИС-2 Георги Илиев.

Брачният живот на Брендови обаче продължава прекомерно малко – през септември 1996, след единствено 5 месеца общуване, Евелин и Моника се развеждат по взаимно единодушие.

Днес криминалистите са безапелационни, че раздялата сред Брендо и брачната половинка му е била фиктивна, защото 6 години след развода Моника ражда Лара Банева. 11-годишната дъщеря на Брендо нашумя по злокобен метод, откакто напролет на 2013 година бе отвлечена от терористи и държана в плен съвсем 2 месеца, преди да бъде върната на фамилията си след заплатен откуп от 550 000 евро.

Очевидно Брендо е желал да отбрани фамилията си от похищения, защото малко измежду като се дами за Моника започва огромната му активност като контрабандист – първо като подставено лице на Доктора и Амигоса, а по-късно и като независим гангстерски авторитет”, поясняват в ъндърграунда скоротечния бракоразвод на тополовградския бандит.

Въпреки, че официално е бил женен за Моника едвам 5 месеца, Евелин Банев е подсигурил семейството си с купища пари и парцели. Днес недвижимо имущество на Брендови за над 20 милиона лв. е подставено под запор, само че е обществена загадка, че фамилният клан управлява десетки хотели и бизнес здания в цяла България посредством офшорни компании и подставени лица.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР