Маестрото“ на Брадли Купър отбеляза седем номинации на Оскарите през

...
Маестрото“ на Брадли Купър отбеляза седем номинации на Оскарите през
Коментари Харесай

„Маестрото“ на Брадли Купър е номиниран за „Оскар“ за най-добър грим въпреки негативната реакция относно използването на протези

„ Маестрото “ на Брадли Купър означи седем номинации на Оскарите през 2024 година, в това число за най-хубав грим и прическа — макар че получи противоположна реакция поради протезния нос на артиста.

48-годишният Купър беше подложен на критика за първи път, че носи огромен, подправен шноз в биографичния филм за Леонард Бърнстейн през май 2022 година, откакто фотоси от снимачната площадка станаха вирусни онлайн.

По това време доста консуматори на обществените медии подлагаха на критика Купър, който е отгледан като католик и е от ирландско-италиански генезис, че поддържа „ увреждащ стандарт “ посредством носенето на протезата.

„ Кой, по дяволите, взе съзнателното решение да каже „ о, да, ще сложим протеза на носа на мъж, който не е евреин, с цел да играе евреин, брилянтна концепция, несъмнено не е антисемитска или нездравословен стандарт по никакъв метод “, написа един консуматор в X (бивш Twitter) през май 2022 година

„ Или бихте могли...да наемете остарял еврейски артист...вместо да се налагате на носна протеза? това са ня...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР