Мадона остана повече от разочарована, когато разбра, че Instagram е

...
Мадона остана повече от разочарована, когато разбра, че Instagram е
Коментари Харесай

Instagram блокира Мадона заради голи снимки

Мадона остана повече от разочарована , когато разбра, че Instagram е лимитирал живото предаване от профила ѝ поради качени голи фотоси.

63-годишната кралица на попа има одобрен табиет да споделя провокативни фотоси в обществените мрежи през последните години, само че все пак останала шокирана, когато получила известие, че нарушава разпоредбите на платформата. Тя получила известието след опит за включване онлайн, с цел да може нейните 18 милиона почитатели да се допрян до своя кумир.

В споделено от Мадона видео, се вижда по какъв начин Instagram насочва предизвестие към мегазвездата , което гласи, че всеки, употребяващ платформата би трябвало да почита другите. Автоматичното известие приканва за съблюдаване на закона.

„ Искаме Instagram да продължи да бъде достоверно и безвредно място за ентусиазъм и изложение. Помогнете ни да насърчаваме тази общественост. Публикувайте единствено ваши фотоси и видеоклипове и постоянно спазвайте закона. Уважавайте всички в Instagram, не изпращайте спам и не публикувайте голота “, се споделя в изказването, по което проличава, че точно голите фотоси са повода за лимитираното предване онлайн от профила на звездата.

През ноември 2021 година Мадона наново разгласява фотоси, на които театралничи в леглото, откакто Instagram ги отстрани.

Тогава тя написа: „ Публикувам фотоси, които Instagram изтегли още веднъж без предизвестие или уведомление. Причината, която споделиха на моя мениджърски екип, е, че дребна част от зърното ми била оголена. Все още ме учудва, че живеем в свят, който разрешава всеки сантиметър от женското тяло да бъде показан с изключение на зърното!”

Тя не се спря до там, несъмнено, и продължи да прави това през идващите месеци също , което най-вероятно е довело и до ограничаването, което платформата ѝ е наложило.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР