Мадона има какво да каже на хейтърите и тези, които

...
Мадона има какво да каже на хейтърите и тези, които
Коментари Харесай

Мадона срещу хейтърите: Не бройте годините ми, бройте постиженията ми

Мадона има какво да каже на злобарите и тези, които я дискриминират поради годините й. Суперзвездата взе участие в реклама за бразилската банка Itaú, в която споделя мощно обръщение за дълголетието като актьор.

" Наричат ме Кралицата на попа “, споделя Мадона във видеото, до момента в който трагично се изкачва по стълбите на двореца, облечена в огромно покривало и звук бижута.

Тя продължава: " Знам, че това е комплимент, само че монархията е в предишното. Аз не съм. Нямам възраст. Аз съм на всички възрасти. Не е значимо коя съм, а какъв брой доста съм. Пребройте достиженията ми, а не броя на годините, които съм живяла на тази планета. Винаги преоткривам себе си, с цел да мога да продължа да бъда себе си. "

" Мисля, че най-противоречивото нещо, което в миналото съм правила, е да съм още тук. Виждала съм доста звезди да се появяват и изчезват като комети. Но моята светлина в никакъв случай няма да избледнее. Не всеки идва в бъдещето, само че аз ще. Ще продължа. Днес, на следващия ден и идващите 100 години. Ние сме основани от бъдещето. "

Мадона и преди е коментирала възрастовата дискриминация, с която непрестанно се сблъсква. Един подобен случай бе откакто връчи премия " Грами " през 2023 година и получи куп рецензии за външния си тип.

" Много хора избраха да приказват единствено за мои фотоси в непосредствен проект, снимани от публицист с камера с дълъг обектив, който би изкривил лицето на всеки! “ написа тя в обява в Instagram.

" За следващ път съм уловена в блясъка на ейджизма и женомразието, които проникват в света, в който живеем. Свят, който отхвърля да чества дамите, трансферирали 45-годишна възраст, и усеща нуждата да накаже всяка от тях, в случай че тя продължава да бъде със мощна воля, работлива и рискована ", написа Мадона.

" По думите на Бионсе, " Няма да пречупиш душата ми “, написа тя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР