Мадона ги носеше в края на 80-те и началото на

...
Мадона ги носеше в края на 80-те и началото на
Коментари Харесай

Шопинг: Корсет или сутиен? По-добре bralet

Мадона ги носеше в края на 80-те и началото на 90-те. И не щеш ли още веднъж ги виждаме – звездите ги разхождат даже и на аления килим, дефилират и по стилните сцени.

Говорим за по този начин наречените bralets или crop top – отсечен, пай топ. С дължина до талията, много над пъпа, и с чашки, които оформят бюста, тези къси топове са идеални за лятото. Да не приказваме и какъв брой благоприятни условия за комбиниране оферират. В допълнение разкриват апетитни женски форми.

Изглеждат ужасно с пола с дълга до глезена пола с висока талия. Или пък не чак толкоз дълго, значимото е да е с висока талия. Високата талия важи и за панталоните.

Разнообразието е огромно – пъстър блок, монохромно райе, предизвикателни и не чак толкоз, впити по тялото и повърхностно свободни. В взаимозависимост от това какъв топ сте си избрали можете и да го носите под сако. А този вид бюстиета се съчетават идеално и с гащеризон.

Ако ви се желае да носите подобен топ, само че се притеснявате дали ще го съчетаете уместно, може да изберете костюм – пола с топ в един десен.

Вижте и нашите оферти:

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР