Мадона е принудила новото си 29-годишно гадже боксьорът Джош Попър

...
Мадона е принудила новото си 29-годишно гадже боксьорът Джош Попър
Коментари Харесай

Мадона поставила сериозни условия на по-младото си гадже

Мадона е принудила новото си 29-годишно гадже боксьорът Джош Попър да подпише съглашение, задължаващо го да не разкрива тайни от спалнята.

Източници настояват, че 64-годишната певица е решила да не продължава с любовните връзки, до момента в който младият мъж не се съгласи с нейните условия.

" Правило номер едно при срещите с Мадона е да не приказваш за Мадона ", споделя източник, непосредствен до поп дивата.  " Никой не управлява имиджа си повече от нея. Всички, които работят по идното ѝ турне, трябваше да подпишат декларация за неразкриване на информация, преди въобще да се явят на прослушване - същото важи и за гаджетата ".

През март връзката им стана публична в Инстаграм. Преди обявата попзвездата бе видяна да седи на кръга, до момента в който се състоеше мача му в манхатънския " Classic Car Club ".

Информацията за тях двамата се появи седмици, откакто Мадона завърши с 23-годишния модел Андрю Дарнел. Преди него пък беше 28-годишният танцьор Ахламалик Уилямс.

" Тя има претрупан график, работи по идния си биографичен филм, нова музика и се грижи за фамилията си ", споделя източник пред изданието, визирайки краткотрайните връзки на певицата с младежите. Въпреки това по негови думи с всички някогашни досега е останала в положителни връзки, просто са на друг стадий от живота си, пише  " RadarOnline ".

" Трудно е да поддържаш връзка, в случай че работиш непрекъснато по разнообразни планове ", заключи той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР