Маджарова е нова в публичните изяви, но прави опити да

...
Маджарова е нова в публичните изяви, но прави опити да
Коментари Харесай

Аплодисменти за Валентина, която призна, че Спецпрокуратурата е бухалка

Маджарова е нова в обществените изяви, само че прави опити да е истинска. И чуваме от самата нея: Спецпрокуратурата е бухалка. Да, в случай че се има поради свършеното по телефонните измами, дейностите против проведената престъпност, спецпрокуратурата е бухалка.

А-хаа, тя се шегувала.

Същият трик пробута на 24 август 2020 година нейният наставник основният прокурор Иван Гешев заявявайки пред подчинени в резиденция Бояна: „ Да, мафия сме. Мафия сме, тъй като внесохме светлина в мрака “…

Бухалка сме, мафия сме… Знаят ли Валентина и и Иван, че подсъзнанието е основа на съзнанието, както от дълго време е отбелязал авторитетно Юнг.

Но Маджарова не стопира с иносказателните мисли. На въпрос на Любенов дали не си е купила фабрика на 9 септември, имайки поради, че тя оглави СП преди месец и нещо, а към този момент се обрисува закриване на тази конструкция, тя отвръща, че може да се огледа и по различен метод – че продава фабрика на 9 септември. Юнг не стига, ще би трябвало да се намесят Хол и Фройд...

Маджарова въпреки всичко си изпя урока: Гешев не е направил нарушавания. Висш съдебен съвет вярно го опазиха. Прокуратурата работи прелестно. Прокуратурата не е нахлула в президентството, а е позволена вътре, с цел да си свърши работата. Изнасят се данни от следствия единствено когато има огромен публичен интерес. Цветя и рози.

И като стана дума за огромния публичен интерес, за какво прокуратурата не разгласява какво е разказал експремиерът Борисов по абсурда " Барселонагейт ", по който е заведено авансово произвоство и са му снети показания? Защо, г-жо ръководител на СП? Защото сте бухалка и Борисов очевидно ви е по-мил от Румен Радев? Само запитвам.

Сещам се за журналиста Антон Носик, който написа преди време: „ Живеем в извърнат нагоре с краката свят, в който рибите летят високо, птиците плуват надълбоко, а на оградата някакъв хуй е написал думата тебешир. Всъщност светът с главата надолу е мястото, където колекционери са забъркани във въоръжени грабежи, прокурорите са в пандиза за подкупи, пияни катаджии ревизират водачи за алкохол, а полицейски шефове умират от свръхдоза в сауна “.

В подобен извърнат свят живеем и доста желаеме да го възстановяваме, драга Валентина Маджарова. Възможно ли е да схванете концепцията?

Д-р Димитър Попкутуев
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР