МАДИСЪН, Уисконсин (АП) — Поддръжници на усилията за отстраняване на

...
МАДИСЪН, Уисконсин (АП) — Поддръжници на усилията за отстраняване на
Коментари Харесай

Поддръжниците на Тръмп, които се надяват да отстранят лидера на Уисконсин, казват, че имат достатъчно подписи, за да принудят отзоваването

МАДИСЪН, Уисконсин (АП) — Поддръжници на напъните за премахване на ръководителя на републиканското заседание на Уисконсин Робин Вос от поста поради опозицията му против някогашния президент Доналд Тръмп разгласи в неделя, че са събрали задоволително подписи, с цел да принудят гласоподаване за отзоваване.

Поддръжниците на акцията за отзоваване възнамеряват да показват подписи в понеделник на Избирателната комисия на Уисконсин, заявявайки, че разполагат с повече от нужните 6850 подписа от гласоподаватели в югоизточния окръг на Вос в Уисконсин.

„ С повече от 10 000 подписа под нашата петиция за отзоваване, те го споделиха мощно и ясно: те са изтощени от статуквото и изискват ново посланичество “, сподели в изказване Мат Снорек, който започва акцията през януари.

Вос отхвърли опита за отдръпване като загуба на време и запаси, което той повтори в изказване в неделя. Той сложи под подозрение тактиката на групата и валидността на подписите, като даде обещание, че екип, който е събрал, ще „ оцени...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР