МАДИСЪН, Уисконсин (AP) — най-добрият републикански законодател в Уисконсин, който

...
МАДИСЪН, Уисконсин (AP) — най-добрият републикански законодател в Уисконсин, който
Коментари Харесай

Лидерът на Републиканската партия в Уисконсин казва, че поддръжниците на Тръмп, които се стремят да го отзове, нямат достатъчно подписи

МАДИСЪН, Уисконсин (AP) — най-хубавият републикански законодател в Уисконсин, който се присмива на поддръжниците на някогашния президент Доналд Тръмп, които се пробват да го отзоват от служба като „ откачени работни места и идиоти “, в четвъртък оспори валидността на хилядите събрани подписи и разгласи, че напъните са се провалили.

Ако провокациите са сполучливи, няма да има задоволително годни подписи, с цел да се наложи анулация на избори за Председателят на събранието Робин Вос.

Вос е набелязан за отзоваване, защото отхвърли да в профил върховен чиновник на изборите в щата или да продължи с опита да обезвери успеха на президента Джо Байдън през 2020 година в Уисконсин. Действията му разгневиха Тръмп, който упрекна Вос в прикриване на корупция в изборите, до момента в който почитателите на Тръмп проведоха несполучливо първично предизвикателство през 2022 година и в този момент се пробват да наложат анулация на избори.

Избирателната комисия на Уисконсин въз основа на първичното си лекомислен прегл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР