Мъдър и искрен, Волът не търпи празни обещания, несправедливост и

...
Мъдър и искрен, Волът не търпи празни обещания, несправедливост и
Коментари Харесай

3 неща, които да правите през 2021, годината на Вола

Мъдър и откровен, Волът не търпи празни обещания, неправда и машинация. В същото време изисква от вас да бъдете почтени освен с другите, само че и със самите себе си. През последния месец преди Нова година е значимо да внесете изясненост във всички области на живота си, да осмислите същинските си цели и планове, с цел да ги следвате през идната година, без значение от трудностите, които ще срещнете по пътя. Ето няколко неща върху които е добре да се концентрирайте.
Преследвайте фантазията си
 100 КЪСМЕТЧЕТА за 2021 година 100 КЪСМЕТЧЕТА за 2021 година
2020 несъмнено не беше лесна година в доста връзки, само че човек постоянно би трябвало да мисли позитивно и да има вяра, че най-хубавото занапред...
2021 година е моментът да прекратите всевъзможни нежелани връзки - да напуснете безинтересна работа, да намерите по-надежден сътрудник в живота си, да започнете начисто. Не забравяйте, че и най-успелите хора са тръгнали тъкмо като вас самите – просто от една фантазия. Когато съставяте проект за 2021 година, не забравяйте обаче, че вашите решения следва да бъдат премислени и уравновесени. Само в този случай триумфът и поддръжката на Вола през новата година са ви изцяло обезпечени!

Оставете пристрастеностите настрани
Волът харесва обстоятелства и каузи, а не илюзии. Вместо да градите въздушни кули и да се надявате шанса просто да ви споходи от единствено себе си, ще би трябвало да се изправите против проблемите си без боязън, с цел да ги разрешите изцяло.
 Как да притеглим шанса и благосъстоянието през 2021 година Как да притеглим шанса и благосъстоянието през 2021 година
Всеки се надява новата година да му донесе здраве, благополучие и, несъмнено, финансово благоденствие. Но знаете ли, че и вие самите може да...
Ето за какво преди Нова година е добре да се въздържате от импулсивни дейности и да не допускате страстите да надделеят над разсъдъка ви. Приложете това предписание и когато избирате дарове за Нова година - ръководете се най-вече от практическото им приложение и ползите на този, който желаете да изненадате, а не само от егоистичното си предпочитание да го впечатлите. Начете се не просто да слушате, само че и да чувате тези, които ви приказват. Пробвайте и ще видите какъв брой по-лек и щастлив ще стане вашият живот!
Бързайте постепенно
Бикът е извънредно съществено животно, суетата и бързането не му са присъщи. Той обича реда, далновидността и вниманието към детайлите. Не отлагайте всичко за последния миг, а се пробвайте да съставите явен проект за деяние авансово и да го следвате - това ще спести време и ще ви зарадва с положителни резултати.
Например, по-добре е да започнете извършването на покупки на коледни и новогодишни дарове още през ноември или началото на декември. Помислете за новогодишната софра и купете тези артикули, които са по-трайни най-малко една-две седмици преди празника. Така ще сте спокойни и ще избегнете предпразнично бързане и опашки в магазините.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР