Мачовете от остатъка от сезона в Националната баскетболна асоциация ще

...
Мачовете от остатъка от сезона в Националната баскетболна асоциация ще
Коментари Харесай

Нови рестрикции около възобновяването на сезона в НБА

Мачовете от остатъка от сезона в Националната баскетболна асоциация ще бъдат коментирани от телевизионни студиа в Атланта, а не от залата, в която се играят срещите. Това разгласи един от най-известните спортни коментатори в Съединени американски щати Кевин Харлан.

Сезонът в НБА бе спрян през март месец поради пандемията от COVID-19, а лигата възнамерява възобновяването му на 31 юли. Всички срещи ще се изиграят в комплекса " Дисни Уърлд " в Орландо и без наличието на фенове по трибуните.

Kevin Harlan says TNT broadcast crews will call NBA games from studios in Atlanta https://t.co/XrCycY9pc9 pic.twitter.com/qX4gHtW9OF
— Awful Announcing (@awfulannouncing) June 9, 2020 Според Харлан с изключение на неналичието на почитатели, баскетболните почитатели ще виждат и отсъствието на коментаторите, които обичайно заемат позиция на първия ред, тъкмо до съдийската маса.

" Нещото, което чух да се приказва в нашата телевизия, е, че ще разясняваме всички мачове от студиото в Атланта. Най-ранната фаза, на която е допустимо да предаваме протичащото се от мястото на събитието, са финалите в двете конференции ", уточни Харлан, който най-често може да бъде чут в ефира на телевизия TNT.

Телевизиите, предаващи мачовете от НБА, към този момент оповестиха, че ще употребяват спомагателни звукови резултати, сходни на тези от електронните игри, с цел да пресъздадат атмосферата на аудитория в залата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР