Мачове между най-класните футболни отбори в Европа, драматични срещи и

...
Мачове между най-класните футболни отбори в Европа, драматични срещи и
Коментари Харесай

Шампионска лига, Лига Европа и Лигата на конференциите в каналите на bTV Media Group!

Мачове сред най-класните футболни тимове в Европа, трагични срещи и висок адреналин - всичко това е особено за най-престижните европейски клубни шампионати, които и идващите сезони ще може да наблюдавате в каналите на bTV Media Group!

За следващ път медийната група завоюва правото да бъде сътрудник на най-престижните и гледани клубни футболни шампионати на Стария континент. Каналите на bTV Media Group ще бъдат сцена на мачовете от Шампионска лига, Лига Европа и най-новата конкуренция на УЕФА Лига на конференциите през идващите 3 акции - до края на сезон 2023/2024.

При нас ще може да наблюдавате финалите в трите шампионата, за присъединяване в които се борят и български отбори.

„ Най-силният клубен футболен шампионат в Европа, а за какво не и в света, още веднъж откри собствен дом там, където към този момент 21 години сполучливото партньорство сред УЕФА и bTV носи несравнима страст на футболните почитатели пред екраните. Вярваме в триумфа на формулата, добре позната в УЕФА! Не се вършат промени в тим, който печели”, разяснява Господин Йовчев - основен действен шеф на bTV Media Group.

Любителите на футбол ще могат да проследят представянето на най-хубавите клубни тимове на Стария континент още от плейофната фаза в Шампионската лига през август, както и по традиция - всяка сряда в груповата фаза и елиминациите.

В най-горещия месец от годината ще се изиграе и мачът, който по традиция поставя началото на новия сезон - конфликтът за Суперкупата на Европа. Победителят в Шампионска лига " Челси " ще се изправи против първенеца в Лига Европа " Виляреал " на 11 август, а срещата ще бъде излъчена директно по bTV Action.

Първите дуели в Лига Европа и Лига на конференциите феновете ще могат да гледат от средата на септември 2021 година в каналите на bTV Media Group, както и на платформата за висококачествено видео наличие VOYO.BG.
Снимка: uefa.com
По традиция, всяка сряда Champions TV ще предлага на потребителите на уеб страницата btvnovinite.bg и 90-минутно живо предаване с най-важните моменти от всичките шест късни срещи от шампионата УЕФА Шампионска лига – голове, картони, рискови положения, травми, и още.

Спортната редакция на bTV приготвя за феновете в допълнение извънредно наличие и специфични коментарни студиа с присъединяване на знакови футболни персони, които ще проучват непосредствено в ефир в каналите на bTV Media Group.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР