Мачът за световната титла по бокс в тежка категория между

...
Мачът за световната титла по бокс в тежка категория между
Коментари Харесай

Eди Хърн: Мачът между Джошуа и Пулев най-рано през септември

Мачът за международната купа по бокс в тежка категория сред първенеца Антъни Джошуа и кандидата Кубрат Пулев може да се организира и без аудитория, заяви сътрудникът на британеца Еди Хърн.

Двубоят трябваше да се състои на 20 юни в Лондон, само че беше отсрочен поради пандемията от ковид.

Хърн разгласи, че се преглеждат разнообразни разновидности за пренасрочването на срещата, като най-ранните вероятни дати са през септември или октомври.

Той е безапелационен, че желанието на всички страни е мачът да се организира с аудитория, само че като последна възможост съществува и опцията да се провежда и без фенове.

" Ако се наложи, може и да бъде без аудитория, макар че не го желая ", разяснява Хърн за iFL TV.

" Желанието ни е този мач да се състои през тази година, подготвени сме за септември или октомври, тъй като не желаеме да се проточва по-дълго във времето ", добави той.

Хърн изясни, че се преглеждат три съществени разновидността за дуела.

" Лично за мен приоритет е Антъни Джошуа да се боксира във Англия с аудитория. Друг вид е мачът да се реалокира в друга страна, само че също със фенове. Последната алтернатива е среща при закрити порти ", съобщи промоутърът.

" Трябва да намерим някаква опция. Не мога да арестувам кариерата на Антъни до състояние, в което той не се боксира цяла година, тъй че ще създадем каквото е нужно ", добави той.

Джошуа победи по точки мексиканеца Анди Руис през декември 2019 година в Саудитска Арабия и си върна шампионските пояси във версиите WBA, WBO и IBF.

Пулев е наложителен кандидат на IBF.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР