Мачът с Хюи Фюри можеше да се проведе в Англия

...
Мачът с Хюи Фюри можеше да се проведе в Англия
Коментари Харесай

Кубрат Пулев пред bTV: Можех да взема милиони, но България е моята радост

" Мачът с Хюи Фюри можеше да се организира в Англия и да печеля милиони. България обаче е моята наслада и по тази причина желаех да развеселявам хората тук ", разгласи Кубрат Пулев в предаването на bTV " Тази заран ". На 27 октомври Кобрата победи противника си по точки пред цялостните трибуни на " Арена Армеец " и още веднъж е формален кандидат за международната купа на Международната боксова федерация.

" Някои жълти вестници писаха, че съм взел голяма сума, само че това не е правилно. Навсякъде другаде можех да я взема, само че не и тук за жалост. Но това е моята наслада. За мен не е по-трудно пред българска аудитория - хората носеха светена вода от манастири и пръскаха моя ъгъл. Дайте си сметка по какъв начин одобряват мен и моите мачове. Парите отиват на назад във времето. Те не просто ми мислят положителното, а одобряват дуелите ми като персонална идея и точно това ми дава сила. На трибуните имаше англичани, само че не им се чу гласчето, макар че се заканваха да вършат зулуми ".
Ексклузивно: Кубрат Пулев след успеха на Хюи Фюри Очакваме вашето мнение по тематиките в предаването
" Доброто въодушевление след такава победа ме държи цяла година. Бях малко по-гипсиран, тъй като не се бях качвал на кръга година и половина, а рутината играе роля. Избрах да изляза на " Притури се планината ", тъй като това е доста, доста мощна ария. Тя повлия на хората, на тяхното самочувствие, за тръпката пред екраните и в залата. Галата се излъчи в доста страни и тази ария е звучала в целия свят, което ми дава горделивост и наслада ".

Кубрат добави, че няма ритуали преди мач. " Аз мощно имам вяра в себе си и в Господ. Много са значими хората към мен, тъй като те ми дават сигурност и поддръжка. Излизаме и мачкаме всички дружно. Често коригирам моя треньора Ули Вегнер. Той споделя: " ти би трябвало ", а аз му споделям: " не, ние би трябвало ".
Кубрат Пулев: Хюи заслужава втори късмет, само че ще го удрям още по-лошо Предложих на щаба му да отнесат епруветка с моята кръв в Англия, разкри боксьорът
Пулев акцентира, че до момента в който публиката в Германия гледа бокс като на спектакъл, българите са надалеч по-емоционални. " На кръга слушам по какъв начин хората се побъркват при всяко мое придвижване. У нас те са почитатели по-скоро на Кубрат Пулев, в сравнение с бокса ".

Боксьорът разкри още, че три дни преди мача с Фюри е бил с висока температура. " Имах 39 градуса, само че ми мина за един ден. На човек му минават всевъзможни мисли, само че бях решил даже и по този начин да се кача на кръга. Не можех да предам хората. Освен това имах травма като тази, която ме спря за мача с Джошуа, само че по-малка. А и към този момент имаме опит. Не е единствено до стискането на зъби, значима е вярата - почваш да търсиш излаз от обстановката. А той е единствено един - продължаваме напред и успеха! "
Братската поддръжка, която носи победи (ВИДЕО) "Ние сме тим "Пулев " - би трябвало да побеждаваме и двамата! ", безапелационни са Кубрат и Тервел
" Виждах черепа на Фюри през аркадата, която му се отвори. На мен тя дава самонадеяност, него го смачква. В идващия рунд той опита да тръгне крепко в офанзива, само че това няма по какъв начин да стане, не съм взет от улицата и съм квалифициран. Удържах и той рухна душевен - видя, че не може да направи безусловно нищо. Един удар несъмнено тежи няколко тона, зависи къде ще попадне - в брадата, в тялото също доста боли. В късните рундове става малко като във кино лентата " Кървав спорт ".

" Преди мача от щаба на Фюри имаше доста мръсни номера, само че им споделих - отидете и му кажете, че ще го удрям. Той беше доста съществено квалифициран, само че видя, че на никое място няма междина. Загубата от Кличко не бе никакъв край за мен. Яд ме е за българите, които ме подкрепяха в Хамбург. За първи път ме смъкнаха в бокса, а имам над 300 мача при дилетантите ".

Кубрат за следващ път очерта основната роля на своя татко Венко за родолюбието и шампионския дух на него и брат му Тервел. „ Той е знаел имената ни и е възнамерявал какво ще реализираме още преди да ни зачене. Искал е и трети наследник, който да търси Аспарух.Сигурен съм, че в този момент ни гледа някъде от горната страна и се гордее “.

" Аз желаех да имам най-малко 5 или 7 деца. Няма по какъв начин, стартирам, тъй като ми следва интензивен труд ", пошегува се Кобрата, който от години има връзка с изпълнителката Андреа.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР