Мачът с Антъни Джошуа може да превърне Кубрат Пулев в

...
Мачът с Антъни Джошуа може да превърне Кубрат Пулев в
Коментари Харесай

Кубрат задминава Гришо по приходи - slava.bg

Мачът с Антъни Джошуа може да трансформира Кубрат Пулев в най-добре платения български състезател сега. Изчисленията на британските медии демонстрират, че Кобрата би могъл да проработи 20 милиона $ единствено с качването си на кръга против международния първенец на IBF, WBA, WBO и IBO. Както към този момент стана ясно, Пулев ще се бие с Джошуа на 20 юни на стадиона на Тотнъм в Лондон. И без значение от изхода на конфликта, българинът има обезпечени 35 % от приходите от срещата.

Само от продажбата на билети се чака постъпленията да надвишават 70 милиона $. Те ще бъдат пуснати в продажба идната седмица. Цената им се чака да стартира от 70 паунда, като ВИП пропуските ще надвишават 1000 паунда.

Така единствено с един мач Кобрата може да изпревари Григор Димитров като най-добре платения български състезател сега. Досега първата ни ракета е спечелил от наградни фондове 18,5 милиона $. Разбира се, при тези калкулации не влизат разноските на двамата, както и разпределението на въпросните суми за треньори, мениджъри, подготовка, пътувания и така нататък, както и заплатените върху тях налози, който при Гришо са 0 -резидент е на Монако.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР