Мачът Марсилия - Лайпциг се оказва печеливш за Николай Чонов

...
Мачът Марсилия - Лайпциг се оказва печеливш за Николай Чонов
Коментари Харесай

Участник от Русе също заминава на Световното в Русия с „Еврофутбол“

Мачът Марсилия - Лайпциг се оказва печеливш за Николай Чонов

На 17 юни 2018 година Николай Чонов от Русе ще сбъдне една своя фантазия - да гледа мач от Световното състезание в Русия. Късметът му се усмихва преди седмица, до момента в който гледа мача сред Марсилия и Лайпциг. Решава да заложи за Краен излаз на първото полувреме с 30 лв.. Така в 21:30 ч. в пункта на „ Еврофутбол " на ул. „ Плиска " в Русе получава най-голямата си премия до момента - да замине на Световното състезание в Русия.

„ Мечтите могат да се трансфорат в действителност, стига да вярваш и да играеш. Чувствам се огромен късметлия! ", споделя Николай. Той желае да показа с приятелката си този мощно прочувствен миг и ще заминат дружно да гледат мача сред Германия и Мексико на 17 юни в Москва. „ Въпреки, че одобрявам британския футбол, считам, че Германия е с най-големи шансове да стигне до финала на Световното състезание. Затова и толкоз се веселя, че ще мога да видя едни от най-хубавите играчи онлайн ", разяснява русенецът.

Николай няма обичан български тим, само че обича да гледа хубав футбол. Най-голямо наслаждение му доставят мачове от британското, немското и испанското състезание.

„ Играя постоянно, съвсем всеки ден, само че единствено на мачове, които мога да виждам по малкия екран. Затова и слизам в пункта, който се намира до нас. А букмейкърите - Милен и Милена Петкови са правилни, ситуацията е доста приятна, намирам схващане и даже помощ от тяхна страна при залозите. Всички хора, които се събираме в пункта, имаме сходни ползи, обсъждаме си мачовете, даже от време на време спорим. Мога да виждам срещите онлайн и да върша прогнозите си на момента ", споделя Николай.

На всички играчи на „ Еврофутбол " пожелава шанс и да не стопират да имат вяра в шанса си.

От 30 март до 30 април 2018 година всеки участник в „ Еврофутбол ", заложил над 25 лв. за „ Футбол и други спортове ", може да бъде на Николай, и да завоюва екскурзия за двама до Русия с включени билети за два мача от Световното състезание по футбол! Срещите са Германия - Мексико и Нигерия - Аржентина.

Ще бъдат раздадени 14 двойни туристически пакета за пътешестване до Москва и Санкт Петербург, като „ Еврофутбол " ще обезпечи също и самолетните билети, хотелските нощувки, прехвърлянията, туристическите застраховки и визите за Русия.

Ако талонът е печеливш, системата на „ Еврофутбол " в букмейкърския пункт ще издаде обособена разписка с баркод и надпис: „ Подарък. Печелите екскурзия за двама на Световното състезание в Русия ". Късметлиите ще получат своите награди, като показват тази разписка в централния офис на „ Еврофутбол " в София.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР