Мач между Александър Усик и Тайсън Фюри за в тежката

...
Мач между Александър Усик и Тайсън Фюри за в тежката
Коментари Харесай

Усик и Тайсън Фюри вероятно ще се срещнат в началото на 2023 г.

Мач сред Александър Усик и Тайсън Фюри за в тежката категория на бокса евентуално ще има през 2023 година Това оповестява ESPN, като се базира на информация от промотъра на Фюри Боб Аръм.

По всяка възможност дуелът ще се състои на 11 или 18 февруари в Близкия изток. Потенциални домакини са Саудитска Арабия, Катар или Абу Даби.

Усик и Фюри държат всички трофеи в тежката категория, като спечелилият от възможен мач ще ги сплоти. Преди 10 дни украинецът и отбрани поясите на Световната боксова асоциация (WBA), Международната боксова федерация (IBF), както и на Световната боксова организация (WBO). Фюри държи купата на Световния боксов съвет (WBC).

Усик изиска да се бие с Фюри незабавно след успеха си над Джошуа. По-рано британецът беше оповестил, че приключва кариерата си, само че през предходната седмица съобши, че.

" Ще има подобен мач. За него наградният фонд ще бъде разпределен 50 на 50. Говорих с Боб Аръм през днешния ден и той сподели, че към този момент е готово. Другите ми източници удостоверяват ", заяви Марк Кригел от ESPN.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР