M-Sport Ford ще пусне в Световния рали шампионат през сезон

...
M-Sport Ford ще пусне в Световния рали шампионат през сезон
Коментари Харесай

M-Sport Ford обяви млади пилоти за Световния рали шампионат за 2024

M-Sport Ford ще пусне в Световния рали шампионат през сезон 2024 два екипажа млади състезатели - Адриен Фурмо/Алекс Кориа и Грегоар Мюнстер/Луи Лука. И двете двойки се състезават в най-високата категория Rally1 с Ford Puma Hybrid Rally1, който има над 368 кВт/500 к.с.

28-годишният Фурмо и Грегоар Мюнстер, който ще отпразнува 25-ия си рожден ден на Бъдни вечер, демонстрираха мощно развиване през предишния сезон със стартове в международния шампионат както в Rally1, по този начин и в WRC2 категория. С тях M-Sport продължава дългогодишната философия на тима и още веднъж предлага на двама обещаващи млади гении оптимални условия за идната им стъпка в кариерата в най-високия клас на Световния рали шампионат.

„ В съпоставяне с предходния сезон, ние преследваме друг метод за 2024 година - насърчаването на млади гении и поддръжката им в тяхното развиване съставлява вълнуваща насочна точка за международния рали шампионат “, акцентира Ричард Миленър, началник на тима M-Sport Ford.

Екипът е мощно стимулиран. Адриен и Алекс, както и Грегоар с Луи са фантастични момчета с високо равнище на увереност и мотивация. Един млад екип може да освободи вълнуваща сила, която води до страхотни неща.

За да подхожда на това, Ford Puma Hybrid Rally1 също ще има нов дизайн. M-Sport Ford ще показа новия външен тип на 12 януари 2024 година на интернационалното ревю Autosport в Бирмингам, Англия
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР