М. Найт Шаямалан (Шесто чувство“, Неуязвимият“, Следите“) се завръща с

...
М. Найт Шаямалан (Шесто чувство“, Неуязвимият“, Следите“) се завръща с
Коментари Харесай

Включете се в играта на Обекти и Форум Филм България и спечелете двоен билет за НА ПАРЧЕТА!

М. Найт Шаямалан („ Шесто възприятие “, „ Неуязвимият “, „ Следите “) се завръща с „ На части “, автентичен трилър, който се гмурка в мистерията на човешкия разум.
Науката от дълго време изследва психическото положение на хората с разстройство на личността, като някои имат вяра, че част от тях могат да демонстрират разнообразни физически атрибути за всяка обособена персона, когнитивна и психическа призма в границите на един-единствен човек.  

Кевин (Джеймс Макавой) към този момент е посочил своите 23 обособени персони пред доверения си психиатър доктор Флечър (Бети Бъкли), само че още една е напът да излезе на бял свят и да се възцари над всички останали. След като отвлича три тинейджърки, измежду които своенравната и наблюдателна Кейси (Аня Тейлър-Джой, „ Вещицата “), в Кевин се разгаря борба за оцеляване сред всички, които живеят в него. 

„ На части “ идва в кината от 20 януари.

Правила за присъединяване в играта НА ПАРЧЕТА

1. Играта се провежда от Форум Филм България в партньорство с www.obekti.bg

2. Право на присъединяване имат всички български жители, като се изключи чиновниците на www.obekti.bg и Форум Филм България, както и членовете на техните фамилии. Всяко лице, отговарящо на тези условия, може да дава правилен отговор на въпрос единствено по един път.

3. В рамките на актуалната игра участниците би трябвало да дават отговор на задаваните въпроси, които уредниците ще разгласяват във Фейсбук страницата https://www.facebook.com/obekti в интервала 18 – 21 януари 2017 г. , като изпращат отговорите си под формата на коментар под съответния въпрос. В рамките на играта ще бъдат заложени общо 3 (три) въпроса, а спечелилите ще бъдат избрани на лотариен принцип на ежедневна база, като в жребия се включват всички участници, дали правилен отговор на поставения въпрос на деня. Всеки участник може да даде отговор на всеки един от общо трите въпроса (поставени в интервала 18 – 21 януари 2017 г. ) единствено по един път. Веднъж спечелил участник не се включва в разпределянето на останалите награди.

4. Играта е позиционирана на адрес: www.obekti.bg

5. Периодът на осъществяване на играта е от 18.01.2017 г. до 21.01.2017 година

6. Награди:
- 3 бр. двоен билет за прожекция на кино лентата „ На части “, годни за кината на Cinema City и Арена в градовете София, Пловдив, Варна и Бургас.​

7. Тегленето и оповестяването на тримата печеливши от играта ще се случи във фейсбук страницата на уеб страницата www.obekti.bg  както следва:

- 18.01, 12:00 ч. оповестяване на въпрос 1
- 18.01, 23:59 ч. затваряне на дневната игра за присъединяване
- 19.01, 12:00 ч. оповестяване на победител 1 и слагане на въпрос 2
- 19.01, 23:59 ч. затваряне на дневната игра за присъединяване.
- 20.01, 12:00 ч. оповестяване на победител 2 и слагане на въпрос 3
- 20.01, 23:59 ч. затваряне на дневната игра за присъединяване
- 21.01, 12:00 ч. оповестяване на победител 3 и завършване на играта

7.1. Победителите в играта се уведомяват за премията си посредством статус, оповестен на Фейсбук страницата на уеб страницата www.obekti.bg в деня след затварянето на съответния стадий на играта, посредством персонално известие и посредством коментар с тагване под въпроса, на който участникът е дал правилен отговор.. В случай че връзката не може да се реализира заради нередовно регулиране на обществената мрежа или поради техническа нередовност, уредниците не носят отговорност.

7.2. Участниците, спечелили билет за прожекция на кино лентата НА ПАРЧЕТА, са длъжни след уведомяването им за премията в период до три дни да се свържат с уредниците на посочените от тях координати и да посочат на чие име да са билетите и за кое кино да бъдат издадени. В противоположен случай ще изгубят правото си да употребяват извоюваната премия.

7.3.  Билетите са годни единствено за кино лентата НА ПАРЧЕТА в рамките на постоянните прожекции на кино лентата за посочените в т.6 кина от веригите.

7.4. Билетите/ ваучерите за кината от верига Арена и Cinema City се получават на касата на посоченото от спечелилия ги кино против даване на документ за идентичност.

7.5. Организаторите не носят отговорност при положение, че определеното от спечелилия кино е отменило прожекциите на кино лентата в посочения интервал.

Вижте филмовия откъс и очаквайте НА ПАРЧЕТА в кината от 20 януари:

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР