Лютви Местан катастрофира край Маказа СНИМКИ Лоши новини за мелето

...
Лютви Местан катастрофира край Маказа СНИМКИ Лоши новини за мелето
Коментари Харесай

Местан обвинен за смъртта на бебето, забраниха му да...

Лютви Местан катастрофира край Маказа СНИМКИ Лоши вести за мелето с Лютви Местан край Маказа Задържаха Лютви Местан поради съдбовната злополука Лютви Местан остава в ареста поради съдбовния конфликт Лютви Местан: Покрусен съм, съболезнования на околните

Окръжната прокуратура в Кърджали е привлякла водача на ДОСТ Лютви Местан към наказателна отговорност за закононарушение по чл.343, ал.1, б. “в “ във вр. с чл.342, ал.1 от Наказателен кодекс, написа 24 часа.

Събраните досега доказателства са дали съображение да се одобри, че обвиненият е направил нарушавания на чл.35 и чл.47 от Закона за придвижване по пътищата, вследствие на което по несъобразителност е предизвикал гибелта на малолетната Е.А., оповестиха от държавното обвиняване.

По отношение на Лютви Местан е взета мярка за неотклонение „ Парична гаранция “ в размер на 10 000 лв.. Взетата мярка за неотклонение е съобразена с условията на чл.57 от Наказателно-процесуален кодекс, а точно да се попречи на обвинения да се укрие или да извърши закононарушение. В случая е направена преценка въз основа на доказателствата по делото, че посочената мярка за неотклонение би изпълнила тези цели.

На водача на ДОСТ е наложена възбрана да напуща рамките на страната.

Разследването по делото продължава, следва събирането на гласни доказателства, огледи на моторните транспортни средства, които са конфискувани по делото като материални доказателства и назначение на правосъдна автотехническа експертиза.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР