Лютви Местан катастрофира край Маказа СНИМКИ Лоши новини за мелето

...
Лютви Местан катастрофира край Маказа СНИМКИ Лоши новини за мелето
Коментари Харесай

Задържаха Лютви Местан заради фаталната катастрофа

Лютви Местан катастрофира край Маказа СНИМКИ Лоши вести за мелето с Лютви Местан край Маказа Ужасяващи детайлности от мелето с колата на Местан ВИДЕО Местан е карал по път без преимущество при злополуката Лютви Местан остава в ареста поради съдбовния конфликт Бащата на убитото бебе: Местан не спря на знак "Стоп " Местан упрекнат за гибелта на бебето, не разрешиха му да напуща страната Институтът за пътна сигурност проверява злополуката с Местан

Лидерът на ДОСТ Лютви Местан е арестуван за 24 часа поради тежката злополука с негово присъединяване край " Маказа ". Той е под полицейска защита в болничното заведение, защото му предстоят проучвания, оповестява bTV.

Пътният случай стана малко след 13:30 ч. през днешния ден на основния път за " Маказа ", на няколко километра след Момчилград. При злополуката почина 6-месечно бебе.

Колата на Местан излязла на основния път от отклонение на с. Загорско и засякла движещ се автомобил, в което е пътувало семейство. Колата изхвърча на 50 метра в близкото дере и се прекатурва няколко пъти.

Загива 6-месечно бебе. Майката, 10-годишно момченце и бащата са в болница.

Общинският водач на ДОСТ Мустафа Исмаил, който е карал след Лютви Местан, изясни, че водачът на ДОСТ е спрял на знак " Стоп " преди да излезе на основния път.

" Тъкмо зави и един тропот, доста мощен, един пушек, даже не видяхме по какъв начин можа толкоз мигновено да излети с такава скорост тази кола. Това беше… не мога да си показва дали 180, дали 200 км в час, това момче. Той спря на „ Стоп ”, огледа се, гледа наляво, надясно, и по-късно потегли ", описа Мустафа Исмаил.

По информация на окръжния прокурор на Кърджали има формирано досъдебно производстово за злополука по непредпалзивост и причиняване на гибел на едно лице.

Алкохолните проби и на двамата водачи са негативни. Взета им е проба за приложимост на опиати.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР